Mersin Üniversitesi 174 sözleşmeli personel alacak

Mersin Üniversitesi 174 sözleşmeli personel alacak

Kamu personeli alımları adına yayımlanan istihdam ilanlarında yer alan bilgilere göre Mersin Üniversitesi bünyesinde görevlendirilmek üzere toplamda 174 kişilik sağlık personeli alımı yapılacağı açıklandı. KPSS B grubu puan şartı aranan ilan detayları hab

Türkiye genelinde devam eden kamu personeli ve sağlık personeli alımları istihdam ilanları dahilinde yeni bir süreç başlatıldığı ve toplamda 174 sağlık personeli alımının yapılacağı ilan edildi. Başvurular için KPSS B grubu puan şartı talep edildi.

Mersin Üniversitesi İş İlanları

Mersin iş ilanları kategorisinden yayımlanan iş ilanları dahilinde yapılacak görevlendirmelerin ardından hak kazanan adaylar; Mersin Üniversitesi dahilinde görevlendirilecektir. Adaylar farklı kadrolarda sağlık personeli olarak hizmet verecektir.

Unvan ve Kontenjanlar

Yapılacak olan sağlık personeli alımında çok sayıda unvan ve tahsis edilmiş olan çok sayıda kontenjan yer almaktadır. Adayların başvuru yapabileceği alanlar bazında; 109 Hemşire, 1 Biyolog, 1 Diyetisyen, 2 Ebe, 3 Eczacı ilanlarına başvuru yapabileceği açıklanırken; ayrıca 1 Fizyoterapist, 1 Psikolog, 30 Sağlık Teknikeri ve 13 Röntgen Teknisyeni,  3 Laborant ve 10 Diğer Sağlık Personeli  unvanlarına da başvurular yapılabilecektir.

Başvuru Süreci

Mersin Üniversitesi sağlık personeli alımı için başvuru yapacak olan adayların, üniversite resmi internet sitesinden edinecekleri formlar ile resmi başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Şahsen ve posta yolu ile yapılacak olan başvuruların bugünden (9 Haziran 2020) itibaren 23 Haziran 2020 tarihine kadar tamamlanması gerekmektedir. Mesai saatleri içerisinde teslim edilmesi gereken başvurular Üniversite Rektörlük Personel Daire Başkanlığına teslim edilecektir.

Başvuru Şartları

Mersin Üniversitesi 174 sağlık personeli başvuru sırasında genel başvuru  şartı olarak KPSS B grubu puanlara sahip olmak kriteri beyan edilmiştir. Sağlık alanında kamu personeli olarak hizmet vermeye engeli olmayan her adayın başvuru yapabileceği ilanlar dahilinde talep edilen unvan karşılığı başvuru hakkı için; yayımlanan güncel başvuru kılavuzunda yer alan tablolarda her unvana ait özel başvuru şartı beyan edilmiştir.

Eczacı alımları için herhangi bir şekilde KPSS puan şartının aranmadığı ilan edilirken; diğer ilanlar için adayların eğitim mertebesine göre KPSS puanlarını resmi evraklar ile birlikte başvuruya ilave etmesi gerekmektedir.

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.