Mersin Üniversitesi Sözleşmeli 28 Personel Alımı Başvuruları Devam Ediyor

Mersin Üniversitesi Sözleşmeli 28 Personel Alımı Başvuruları Devam Ediyor

Mersin Üniversitesi yayınladığı ilan ile 28 sözleşmeli personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Başvuruları devam eden ilana 16 Nisan 2020 tarihi bitimine kadar devam edecektir.

Alım Yapılacak Pozisyonlar

Mersin Üniversitesi personel alımı kapsamında 22 hemşire, 3 sağlık teknikeri ve 3 diğer sağlık personeli kadrolarında olmak üzere toplam 28 personel alımı gerçekleştirilecek. Hemşirelik kadrosu için 4 farklı statüde ilan verilmiştir.

Bunlardan ilkinde sadece hemşirelik bölümlerinden lisans mezunu olmak şartı getirilmiştir. Bu statüde toplam 19 hemşire alınacaktır. Ancak diğer kadrolarda bu şarta ek olarak deneyim şartları da getirilmiştir. Dolayısıyla adayların bu şartları doğru bir şekilde inceleyerek başvurularını yapmaları gerekmektedir. Adaylar KPSS puan sıralamasına göre istihdam edilecektir.

Genel Şartlar

Her bir ilan için ayrı olarak belirlenen özel şartların yanı sıra genel şartların da adaylar tarafından sağlanması gerekmektedir. Bu kapsamda başvuru yapacak adayların 2018 yılında yapılan KPSS sınavına girmiş olmaları gerekiyor. Adaylar 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu madde 48’de yer alan şartları sağlamalıdır. Personeller nöbet usulü çalışacakları için vardiyalı çalışabilmelidir. Emekli, malullük ya da yaşlılık aylığı alınmıyor olmalıdır.

Adaylar başvurularını öncelikle online olarak yapacaklardır. Başvurunu yapanlar ilgili belgeleri Üniversiteye şahsen ya da posta yoluyla göndereceklerdir. Başvurular 2 ile 16 Nisan tarihleri arasında yapılabilecek. Asil olarak kazanan adaylar üniversitenin internet sayfasında ilan edilecektir. Asil adaylar başvuru yapmazsa yedek adaylar istihdam edilmek üzere çağrılacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum