Mezuniyete Göre 27 Büro Personeli Alımı Başvuru Şartları

Mezuniyete Göre 27 Büro Personeli Alımı Başvuru Şartları

27 farklı mezuniyete göre 27 büro personeli alımı ilanı yayınlandı. 22 Şubat 2020 tarihinde Resmi Gazete duyurusuna göre alımı Kayseri Üniversitesi Rektörlüğü yapacak. Büro personeli alımı başvuru koşulları adaylar ile paylaşıldı.

Daimi kadroda sözleşmeli olarak çalışacak 27 farklı mezuniyette 27 büro personeli alımı ilanları yayınlanarak adayların erişimine açıldı. Alım ilanı 20 Şubat Resmi Gazete ile adaylara ilan edildi. Bu kapsamda alımı Kayseri Üniversitesi Rektörlüğü yapmaktadır.

Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28/06/2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’da yer alan Ek 2. Maddesinin (b) bendine göre 2018 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle Üniversitemiz bünyesinde istihdam edilmek üzere giderleri özel bütçeden karşılamak üzere; 21 (yirmibir) Büro Personeli, 2 (iki) Destek Personeli, 2 (iki) Tekniker ve 2 (iki) Teknisyen olmak üzere toplam 27 (yirmiyedi) sözleşmeli personel alınacaktır.

Büro personeli başvuru kodu: 01 lisans mezunu olmak. Kamu kurum ve kuruluşlarınca verilen elektronik belge yönetim sistemleri ve iletişim becerileri alanında en az 100 saatlik sertifikaya sahip olmak. Kamu kurum ve kuruluşlarınca verilen veya meb onaylı en az 100 saatlik bilgisayar işletmenliği/bilişim teknolojileri/bilgisayar meslek dalı alanında kurs bitirme belgesine sahip olmak. Lisans mezuniyeti sonrası büro hizmetleri alanında en az 1 yıl deneyime sahip olmak.

Büro personeli başvuru kodu: 02 iktisat bölümü lisans mezunu olmak. Kamu kurum ve kuruluşlarınca verilen elektronik belge yönetim sistemleri ve iletişim becerileri alanında en az 100 saatlik sertifikaya sahip olmak. İş sağlığı ve güvenliği eğitimi katılım belgesine sahip olmak. Lisans mezuniyeti sonrası büro hizmetleri alanında en az 2 yıl deneyime sahip olmak.

Büro personeli başvuru kodu: 03 lisans mezunu olmak. kamu kurum ve kuruluşlarınca verilen elektronik belge yönetim sistemleri ve iletişim becerileri alanında en az 100 saatlik sertifikaya sahip olmak. kamu kurum ve kuruluşlarınca verilen veya meb onaylı en az 100 saatlik bilgisayar işletmenliği/bilişim teknolojileri/bilgisayar meslek dalı alanında kurs bitirme belgesine/sertifikaya sahip olmak. lisans mezuniyeti sonrası büro hizmetleri alanında en az 3 yıl deneyime sahip olmak.

Büro personeli başvuru kodu: 04 işletme bölümü lisans mezunu olmak. kamu kurum ve kuruluşlarınca verilen elektronik belge yönetim sistemleri ve iletişim becerileri alanında en az 100 saatlik sertifikaya sahip olmak. lisans mezuniyeti sonrası büro hizmetleri alanında en az 10 yıl deneyime sahip olmak.

Büro personeli başvuru kodu: 05 kamu yönetimi bölümü lisans mezunu olmak. kamu kurum ve kuruluşlarınca verilen elektronik belge yönetim sistemleri ve iletişim becerileri alanında en az 100 saatlik sertifikaya sahip olmak. kamu kurum ve kuruluşlarınca verilen veya meb onaylı en az 100 saatlik bilgisayar işletmenliği/bilişim teknolojileri/bilgisayar meslek dalı alanında kurs bitirme belgesine/sertifikaya sahip olmak.

Büro personeli başvuru kodu: 06 kamu yönetimi bölümü lisans mezunu olmak. kamu kurum ve kuruluşlarınca verilen elektronik belge yönetim sistemleri ve iletişim becerileri alanında en az 100 saatlik sertifikaya sahip olmak. kamu kurum ve kuruluşlarınca verilen veya meb onaylı en az 100 saatlik bilgisayar işletmenliği/bilişim teknolojileri/bilgisayar meslek dalı alanında kurs bitirme belgesine/sertifikaya sahip olmak. lisans mezuniyeti sonrası büro hizmetleri alanında en az 1 yıl deneyime sahip olmak.

Büro personeli başvuru kodu: 07 işletme bölümü lisans mezunu olmak. kamu kurum ve kuruluşlarınca verilen elektronik belge yönetim sistemleri ve iletişim becerileri alanında en az 100 saatlik sertifikaya sahip olmak. c sınıfı iş güvenliği uzmanlığı belgesine sahip olmak. lisans mezuniyeti sonrası iş güvenliği uzmanlığı alanında en az 1 yıl deneyime sahip olmak.

Büro personeli başvuru kodu: 08 işletme bölümü lisans mezunu olmak. kamu kurum ve kuruluşlarınca verilen elektronik belge yönetim sistemleri ve iletişim becerileri alanında en az 100 saatlik sertifikaya sahip olmak. kamu kurum ve kuruluşlarınca verilen veya meb onaylı en az 100 saatlik bilgisayar işletmenliği/bilişim teknolojileri/bilgisayar meslek dalı alanında kurs bitirme belgesine/sertifikaya sahip olmak. lisans mezuniyeti sonrası büro hizmetleri alanında en az 1 yıl deneyime sahip olmak.

Büro personeli başvuru kodu: 09 işletme bölümü lisans mezunu olmak. kamu kurum ve kuruluşlarınca verilen elektronik belge yönetim sistemleri ve iletişim becerileri alanında en az 100 saatlik sertifikaya sahip olmak. kamu kurum ve kuruluşlarınca verilen veya meb onaylı en az 100 saatlik bilgisayar işletmenliği/bilişim teknolojileri/bilgisayar meslek dalı alanında kurs bitirme belgesine/sertifikaya sahip olmak. lisans mezuniyeti sonrası büro hizmetleri alanında en az 2 yıl deneyime sahip olmak.

Büro personeli başvuru kodu: 10 işletme bölümü lisans mezunu olmak. kamu kurum ve kuruluşlarınca verilen elektronik belge yönetim sistemleri ve iletişim becerileri alanında en az 100 saatlik sertifikaya sahip olmak. kamu kurum ve kuruluşlarınca verilen veya meb onaylı en az 100 saatlik bilgisayar işletmenliği/bilişim teknolojileri/bilgisayar meslek dalı alanında kurs bitirme belgesine/sertifikaya sahip olmak. lisans mezuniyeti sonrası büro hizmetleri alanında en az 2 yıl deneyime sahip olmak.

Büro personeli başvuru kodu: 11 radyo televizyon ve sinema bölümü lisans mezunu olmak. kamu kurum ve kuruluşlarınca verilen elektronik belge yönetim sistemleri ve iletişim becerileri alanında en az 100 saatlik sertifikaya sahip olmak. iş sağlığı ve güvenliği eğitimi katılım belgesine sahip olmak.

Müracaatlar 6 Mart 2020 (mesai bitimine kadar) Kayseri Üniversitesi Rektörlüğü (15 Temmuz Yerleşkesi) Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.