MGK 15 Kamu Personeli Alımı Başvurusu Alınıyor

MGK 15 Kamu Personeli Alımı Başvurusu Alınıyor

2021 yılı memur personel alımları kapsamında Milli Güvenlik Kurulu MGK için kadrolu 15 kontenjana başvurular alınıyor. MGK kadrolu GİH sınıfı 15 adet memur alımı başvuru şartları, başvuru süreci ve tüm ayrıntılar bu haberde.

2021 yılı kadrolu memur alımları kapsamında kamuoyuyla paylaşılan 15 kadro için MGK tarafından başvurular alınıyor. Milli Güvenlik Kurulu “MGK” Genel Sekreterliği bünyesinde 15 kadroya başvuru ilana başvurular devam ediyor. MGK Genel İdari Hizmetler “GİH” sınıfı altıncı derecelerdeki kadrolar için 15 kamu personeli alımı başvuru şartlarını, başvuru sürecini ve tüm ayrıntıları bu haberimizde hazırladık.

15 Memur Alımı Başvuru Süreci

MGK 15 kamu personeli alımı için adaylar başvurularını 29 Ocak 2021 tarihine kadar yapabileceklerdir. Başvuru yapmak için adaylar Milli Güvenlik Kurulu MGK internet sitesi üzerinden çevrim içi olarak başvuru formu doldurabilirler. Başvurular ayrıca şahsen veya posta ile de yapılabilecektir.

MGK 15 Memur Alımı Kontenjan

Milli Güvenlik Kurulu “MGK” için Genel İdare Hizmetleri GİH sınıfına olacak. 6’nci derecede yapılacak 15 memur alımı başvuruları Uzman Yardımcısı kadroları için gerçekleştirilebilecek.

MGK Memur Alımı Mezuniyet ve KPSS Şartı

Üniversitelerin 4 yıllık siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri, iktisat ve işletme fakülteleri ile hukuk fakülteleri mezunları başvurabilir. 2019 ve 2020 yılı KPSS’den istenen puan türleri: P8, P16, P21, P26, P28, P31, P36 ve P43’dir. En az KPSS’den 80 isteniyor.

15 Memur Alımı Başvuru Genel Şartları

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde yer alan genel şartları taşımak şartı aranmaktadır. 2021 yılı Ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olanlar başvuru yapabilir. Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı YDS’den en az D düzeyinde puan almış olmak gerekiyor.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.