Milli Eğitim Müdürlüğü Büro İşçisi Alacak

Milli Eğitim Müdürlüğü Büro İşçisi Alacak

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İŞKUR’da yapılan açıklamaya göre alınacak personelin kurum bünyesinde daimi kadroda Büro İşçisi olarak istihdam edileceği belirtildi.

Kars İl Milli Eğitim Müdürlüğü İŞKUR’da yaptığı açıklamada alınacak 1 personelin Engelli statüde daimi kadroda Büro İşçisi olarak görevlendirileceğini belirtti.

İlan şartlarını taşıyan adaylar; ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde İŞKUR internet adresinden "İş Arayan" linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilir. Ayrıca İŞKUR il müdürlüklerinden/hizmet merkezlerinden, hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilir. Son müracaat tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılır.

Büro İşçisi İçin (Sadece Engelli olanlar başvurabilecek) aranan şartlar

En az ve en fazla Ön Lisans Mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak (26 Haziran 2002), Kars merkez ve belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak ve KPSS puanı olması şartları aranmaktadır.
 
EKPSS’ye tabi ilanlara başvuranların puan üstünlüğüne ve öncelikli adayların ise eski tarihli belgelerden başlanmak suretiyle öncelik belge tarihlerine göre açık iş sayısının dörder katı olarak oluşturulan nihai listeler sınav yapılmak üzere talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna gönderilir.

Listelere giren adaylar, ilan şartlarına ilişkin olarak; eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, mesleki belge, yabancı dil şartı vb. belgelerini ilanı veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz eder. Belge teslim tarihi ve yeri, ilanda ya da kamu kurum ve kuruluşunun internet sitesinde adaylara duyurulur. Durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar listelerden çıkarılır. Listeden çıkarılan kişilerin yerine kamu kurum ve kuruluşunun tercihine göre sıralamada yer alan diğer kişiler dâhil edilebilir. Belge teslimi ve kontrolü işçi alımını yapacak kamu kurum ve kuruluşunun tercihine göre sınavdan önce veya sonra yapılabilir.

Sınav günü, saati, yeri ve sınava katılmaya hak kazanan adaylar, işçi alımını yapacak kamu kurum ve kuruluşunun internet sitesinde duyurulacaktır. Bu duyuru, tebliğ mahiyetinde kabul edilecek, adayların adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Adaylar için son başvuru tarihi 26 Haziran 2020’dir.

Adaylar için İŞKUR ilan numarası 00005546478’dir.

Bu ilan kars iş ilanları kategorisinden verilmiştir.

Bu İlanda İkamet Şartı Bulunmaktadır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum