Milli Eğitim Müdürlüğü önlisans mezunu 2 personel alıyor

Milli Eğitim Müdürlüğü önlisans mezunu 2 personel alıyor

Milli Eğitim Müdürlüğü dahilinde görevlendirilmek üzere engelli personel statüsünde 2 işçi alımı yapılacaktır. Yayımlanan ilan için KPSS şartı aranmıyor olup; başvurular İŞKUR vasıtası ile online olarak yapılacaktır.

Türkiye genelinde farklı birimleri ile hizmet vermeye devam eden MEB müdürlüklerinden yayımlanan istihdam ilanlarında yer alan bilgilere göre bu hafta başvuruları tamamlanacak olan bir yeni personel alımı ilanı yayımlanmıştır.

Yayımlanan ilanda verilen bilgilere göre Kars ilinde kamu hizmeti veren Milli Eğitim Müdürlüğü dahilinde 2 engelli personel alımı gerçekleştirileceği ifade edilmiştir.

Başvuru Bilgileri

Adayların 2 kişilik personel alımı için başvurularını tamamlayabileceği İŞKUR ilan numarası 00005317698 olurken; ayrıca adayların büro işçisi olarak görevlendirileceği belirtilmiştir. KMÜ özel kalem KPSS şartsız ile 35 personel alıyor
Başvuru Şartları

Kars Milli Eğitim Müdürlüğü 2 büro işçisi alımı için başvuru yapan adaylardan talep edilen kriterlere göre adayların; engelli işçi statüsünde çalışabilecek gerekliliklere sahip olmaları, en az önlisans düzeyinde eğitime sahip olmaları, ve Kars ili Akyaka , Susuz , Selim , Sarıkamış , Kars Merkez , Kağızman , Digor , Arpaçay ilçelerinden birinde ikamet ediyor olması talep edilmiştir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.