Milli Saraylar 350 Sürekli İşçi - Koruma Güvenlik Görevlisi Alımı

Milli Saraylar 350 Sürekli İşçi - Koruma Güvenlik Görevlisi Alımı

Cumhurbaşkanlığı Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı tarafından 225 sürekli işçi ve 125 sözleşmeli personel alımı yapacaktır. Milli Saraylar 350 sürekli işçi ve koruma güvenlik görevlisi alımı başvuruları başladı.

Cumhurbaşkanlığına bağlı Milli Saraylar idaresi tarafından toplam 350 personel alımı yapılacaktır. 225 sürekli işçi ve 125 sözleşmeli personel (koruma güvenlik görevlisi alımı) alınacaktır. Başvuru yapılmaya başlanmış olup adaylar 12 Ocak 2020 günü saat 23.59’a kadar başvurularını yapabilir. Başvurular aşağıda verilen internet adresinden alınacaktır.

Cumhurbaşkanlığına bağlı Milli Saraylar idaresi tarafından 150 silahlı koruma ve güvenlik görevlisi, 40 bakım onarım işlerinde usta, 15 fabrikalarda usta ve 20 temizlik görevlisi olarak süreli işçi alınacaktır. İşçiler için ayrılacak olan kontenjan 225 kişiliktir. 80 restoratör, 15 tekniker ve 30 müze görevlisi ise sözleşmeli personel olarak alınacaktır. Sözleşmeli olarak alınanların sayısı ise 125 kişidir.

Her bir pozisyon için aranan başvuru şartları ilanda tek tek belirtilmiştir. İşçi pozisyonuna en az ilköğretim mezunu adaylar başvuru yapabilecektir. Güvenlik görevlileri yazılı ve sözlü sınavla alınacaktır. Diğer işçiler ise uygulamalı ve sözlü sınavla alınacaktır. Bu işçiler Ankara, İstanbul ve Kocaeli adreslerinde istihdam edilecektir.

Sözleşmeli personel alımı içinse en az ön lisans mezunu adaylar başvuru yapabilir. Mesleki uygulama, uygulama ve yazılı sınavlardan biri yapıldıktan sonra sözlü sınav yapılacaktır.

Personel alımları kura ile yapılacaktır. Kura çekildikten sonra sözlü ya da uygulamalı sınavdan geçen adaylar iş başı yapabilecektir.

Milli Saraylar İdaresi 225 işçi alımı için tıklayın.

Koruma güvenlik görevlisi alımı kılavuzu için tıklayın.

Başvuru için tıklayın.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum