Milli Saraylar Kadrolu 150 Koruma Güvenlik Görevlisi Alacak

Milli Saraylar Kadrolu 150 Koruma Güvenlik Görevlisi Alacak

Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı kadrolu 150 koruma güvenlik görevlisi alımı lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar arasından yapılacaktır. Alıma başvurular 12 Ocak 2020 günü sona eriyor. Koruma alımı için başvuru şartları arasında neler bulunuyor?

Cumhurbaşkanlığı Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı kadrolu 150 koruma güvenlik görevlisi alımı yapacak. Güvenlik görevlisi alımı 150 kişi için başvuracaklar lise, önlisans ve lisans mezunu olabilecektir.

Başvurular aşağıda verilen internet adresi üzerinden 12 Ocak 2020 tarihi saat 23:59 kadar yapılması gerekmektedir. İnternet ortamı dışında yapılacak başvuru kabul edilmeyecektir.

Silahlı güvenlik görevlisi alımı başvuru şartları; 1.70 cm erkeklerde, kadınlarda 160 cm den kısa olmaması, mesleğini yapmasına engel sağlık durumunu olmaması, erkek adaylar askerlikle ilişiği bulunmaması, her hangi bir kurumdan aylık almıyor olması ve 175 TL sınav ücretini yatırmış olması isteniyor.

5188 sayılı özel güvenlik hizmetlerine dair kanunun ilgili maddelerine göre alınmış ve son başvuru tarihi itibari ile geçerlilik süresi dolmamış silahlı özel güvenlik belgesine sahip olanların başvurusu kabul edilecektir.

Milli Saraylar 150 güvenlik görevlisi alımı kılavuzu için tıklayın. Başvuru için tıklayın. 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum