MSB 165 Düz Memur Alımı Kimler Başvurabilir

MSB 165 Düz Memur Alımı Kimler Başvurabilir

Milli Savunma Bakanlığı en az lise mezunu 165 düz memur alımı yapıyor. Bu alıma kimler başvuru yapabiliyor. lise, önlisans ve lisans mezunu olması ve hangi Şehirlere alım yapılacak.

MSB 165 düz memur alımı devam ediyor. MSB lise önlisans ve lisans mezun memur alımı yapıyor. MSB memur alımı şehir kadro dağılımı hangi şehirlere yapılıyor.

Devlet Personel Başkanlığı üzerinden yayınladığı ilan ile MSB en az lise mezunu adaylar arasından 165 memur alımı yapıyor. Başvuracaklar için şehir kadro dağılımı verilmiştir. Adaylar ön başvurularını 15 Şubat 2019 tarihi bitimine kadar yapması gerekmektedir. Alım mühendis, memur, teknisyen ve daha bir çok branşta yapılacaktır.

Adaylar Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak. Kamu haklarından mahrum bulunmamak. Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak. Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi görevlerde çalışıyor olmamak, (4B kapsamında sözleşmeli personel olarak çalışanlar hariç). Sözleşmeli subay, sözleşmeli astsubay, uzman erbaş veya sözleşmeli er olarak sözleşmesi feshedilmiş veya halen çalışıyor olmamak. 11 Kasım 2016 tarihli ve 29885 sayılı “Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı Sağlık Yeteneği Yönetmeliği” gereğince; Engelli Sağlık Kurulu Raporu Vermeye Yetkili Sağlık Kuruluşları listesinde yer alan Sağlık Bakanlığı bağlısı sağlık hizmet sunucularından "Memur Adayı Olur" kararlı sağlam raporu almış olması gerekmektedir.

Her bir kadro unvanı için belirlenen niteliklere sahip olmak (TABLO-2). 2018 yılında yapılmış olan Kamu Personel Seçme Sınavlarından 2018-KPSSP03 (Lisans), 2018-KPSSP93 (Önlisans) ve 2018-KPSSP94 (Ortaöğretim) birine girmiş ve ilgili KPSS puanını almış olmak.

Alım başvuruları https://personeltemin.msb.gov.tr Genel Ağ adreslerinden 15 Şubat 2019 tarihi bitimine kadar yapılacaktır. Genel Ağ haricinde yapılan başvurular (Dilekçe, mektup vb. yöntemlerle) kabul edilmeyecek ve bu dilekçelere cevap verilmeyecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum