MSB 54’ÜNCÜ Bakım Fabrika Müdürlüğü Personel Alıyor

MSB 54’ÜNCÜ Bakım Fabrika Müdürlüğü Personel Alıyor

MSB (Milli Savunma Bakanlığı) 54’üncü bakım fabrika müdürlüğü personel alımı ilanı yayımlayarak başvuru kabul etmeye başladı. En az ilkokul en fazla lise mezunları başvuru yapabilecek.

MSB (Milli Savunma Bakanlığı) 54’üncü bakım fabrika müdürlüğü personel alımı ilanı yayımlayarak başvuruları kabul etmeye başladı. MSB personel alımı İŞKUR iş ilanları üzerinden ilan edilmiş olup 31 Ağustos 2019 tarihi bitimine kadar başvuru yapılması isteniyor.

Başvuru şartları; en az ilkokul en fazla lise mezunu olması talep ediliyor. En çok Ortaöğretim Mezunu,3308 Sayılı Kanun ve Mesleki ve Teknik Eğitim Yönetmeliği gereğince aşçılık hususunda Ustalık Belgesine veya 5544 Sayılı Mesleki Yeterlilik Kurumu Kanunu Uyarınca Aşçı Mesleki Yeterlilik Belgesine Sahip olmak, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek içecek Hizmetleri Bölümü Mutfak veya Aşçılık Bölümü mezunu olmak.

Not: Alımı yapılacak aşçılık mesleğiyle ilgili mesleği yapabileceğine dair Sağlık Kurulu Raporunu evrak kontrol tarihinde kişiler ibraz edeceklerdir. Başvuracaklar Elazığ şehrinde ikamet ediyor olması isteniyor.

Türkiye İş Kurumu 00005123314 ilan numarası ile 31 Ağustos 2019 tarihi bitimine kadar online veya şahsen başvuru yapılması gerekmektedir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.