MSB 600 Kamu Personeli Alımı Yapıyor! MSB İŞKUR Kadrolu

MSB 600 Kamu Personeli Alımı Yapıyor! MSB İŞKUR Kadrolu

Milli Savunma Bakanlığı MBS yayınladığı duyuru ile 600 kamu personeli alımı yapacağını ilan etti. MSB İŞKUR kadrolu sürekli işçi alımı olarak kadrolu ilan niteliğini taşıyor.

MSB kadrolu 600 kamu personeli alımı yapıyor. MSB İŞKUR sürekli işçi alımı olarak yapacak. Öğrenim durumları kılavuz ile birlikte netlik kazanacak olması ile beraber en asgari alt düzeyde istenmesi beklenmektedir. Bu ilanlara başvuracaklardan belge ve sertifika istenmesi beklenmektedir.

Alıma alımlar öğrenim durumu olarak en asgari alt düzeyden ancak belge ve sertifika fazla olarak isteneceği öngörülüyor.

Milli Savunma Bakanlığına bağlı İstanbul, İzmir ve Gölcük Tersanesi Komutanlığı işyerlerinde sürekli işçi kadrosunda çalıştırılmak üzere 600 (altı yüz) daimi işçi alınacaktır.

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri gereğince, işçi alım ilanı Türkiye İş Kurumu internet sitesinde yayımlanmakta olup ilana başvuracak adayların, 25 ile 29 Mart 2019 tarihleri arasında başvurularını Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yapmaları gerekmektedir.

Milli Savunma Bakanlığı ve bağlı işyerlerine şahsen ya da posta yoluyla yapılacak başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Alıma öğrenim durumu olarak en asgari alt düzeyden ancak belge ve sertifika fazla olarak isteneceği öngörülüyor.
Alım kılavuzu yayınlandığı zaman sitemiz üzerinden veya sosyal medya hesaplarımızdan takip sağlayabilirsiniz. İlan numaraları ayrıntılı olarak verilmektedir.

İlgili Haberler

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.