MSB En Az İlköğretim 2021/2 Sözleşmeli Er Alımı Başvuru Kılavuzu Yayımlandı

MSB En Az İlköğretim 2021/2 Sözleşmeli Er Alımı Başvuru Kılavuzu Yayımlandı

Milli Savunma Bakanlığı MSB Kara Kuvvetleri Komutanlığı namına 2021 yılı 2. dönem sözleşmeli er alımları kapsamında başvuru kılavuzu yayımlandı. Kimler sözleşmeli er olabilir? Detaylar bu haberimizde

MSB 2021 yılı sözleşmeli er alımı için 2. dönem başvuruları alınacak. Milli Savunma Bakanlığı 2021/2 sözleşmeli er alımı başvuru kılavuzu yayımlandı. Sözleşmeli er alımına dair başvuru şartları, başvuru süreci ve kimlerin sözleşmeli er alımı için başvuru yapabileceğinin detaylarını bu haberimizde hazırladık.

Başvuru Süreci

Başvurular MSB'nin Personel Temin internet sitesi üzerinden yapılabilir. Başvuru için başvuru ekranına e-devlet üzerinden giriş yapacak, giriş yaptıktan sonra başvuru sihirbazı üzerinden ilerleyerek " Bilgilerim " kısmından eğitim, iletişim, askerlik ve diğer istenen bilgileri mutlaka dolduracak ardından Tercih ekranına otomatik olarak yönlendirilecektir. Başvuru son tarihi henüz belirtilmemektedir.

Sözleşmeli Er Alımı Başvuru Şartları

Türk vatandaşı ve erkek olmak,

En az ilköğretim veya yurt dışındaki dengi okul mezunu olmak,

Askerlik hizmetini erbaş ve er olarak tamamlamış olanlardan, müracaatın yapıldığı yılın Ocak ayının ilk günü itibariyle düzeltilmemiş nüfus kaydına göre 25 yaşını bitirmemiş olmak (01 Ocak 1996 tarihinden sonra doğanlar),

Askerlik hizmetine başlamamış veya askerlik hizmetini tamamlamamış olanlardan, düzeltilmemiş nüfus kaydına göre 01 Ocak 2021 tarihi itibariyle 20 yaşından gün almış ve 25 yaşını bitirmemiş olmak (01 Ocak 1996 tarihi ile 31 Aralık 2001 tarihleri arasında doğanlar) başvurabilir.

Diğer başvuru şartlarına aşağıdaki 2021/2 Sözleşmeli Er Alımı Başvuru Kılavuzu bağlantısından ayrıca inceleyebilirsiniz..

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum