MSB Kadrolu 55 Memur Alımı Resmi Gazetede! Kimler Başvurabilir

MSB Kadrolu 55 Memur Alımı Resmi Gazetede! Kimler Başvurabilir

Milli Savunma Bakanlığı MSB ve Genel Kurmay Başkanlığı bünyesinde kadrolu 55 kamu personeli memur alımı başvuru şartlarını ve başvuru sürecini bu haberde bulabilirsiniz.

Kamuya 2021 yılı kadrolu memur personel alımları kapsamında başvuru ilanı resmi gazetede yayımlandı. Milli Savunma Bakanlığı "MSB" ile Genelkurmay Başkanlığı bünyesinde kadrolu statüde 55 kamu personeli memur alımı için internet başvuruları başladı. MSB 55 kamu personel alımı başvuru sürecine dair tüm detayları haber içeriğimizde bulabilir ve haberimizin altındaki başvuru kılavuzundan gerekli diğer detaylara da ulaşabilirsiniz.

55 Memur Alımı Başvuruları

MSB ve Genel Kurmay 55 memur alımı için adaylar başvurularını sadece çevrim içi olarak yapacaklar. Başvuru süreci 31 Ocak 2021 tarihine kadar devam edecek. MSB Personel Temin Daire Başkanlığı PERTEM internet sitesi üzerinden çevrim içi olarak adaylar başvurularını yapılabilecektir.

MSB 55 kamu personeli alımı için şahsen veya posta gibi yöntemlerle başvurular kabul edilmiyor. Her adayın sadece bir tercih hakkı bulunmaktadır.

MSB 55 Memur Alımı Kontenjan Dağılımı

Milli Savunma Bakanlığı 55 kamu personeli alımı Genel İdari Hizmetler "GİH" sınıfı için olmaktadır. Adaylar 10 farklı alanda yapılacak 55 memur alımına başvuru yapacaklar. Aşağıdaki resimde mezuniyetlere ve tüm kontenjan dağılımına ulaşabilirsiniz.

MSB 55 Memur Alımı KPSS Şartı

MSB memur alımlarına 2019 ve 2020 yıllarında yapılan KPSS'den kontenjan dağılımına göre ilgili puan türlerinden en az 70 puan almış olmak gerekmektedir. Başvuru kılavuzundan tüm mezuniyetler bazında KPSS puan türlerine erişim sağlayabilirsiniz.

MSB 55 Kamu Personeli Alımı YDS Şartı

55 memur alımı için YDS/e-YDS veya YÖK tarafından eşdeğerliği kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan yabancı dil sınavlarından, son başvuru tarihinden önceki 3 yıl içinde en az 50 puan almış olmak şartı aranıyor. Her kontenjan için YDS şartı bulunmamaktadır.

Tüm Güncel ve Anlık İLANLARA ulaşmak için (Kamu Personeli Alımı) cep uygulamamızı indirerek veya Facebook sayfasını takip ederek anında haber alabilirsiniz.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.