Müze Müdürlüğü KPSS’SİZ 11 Personel Alımı

Müze Müdürlüğü KPSS’SİZ 11 Personel Alımı

Müze Müdürlüğü İlkokul, Lise, Önlisans ve Lisans mezunu kamu işçi alımı yapacaktır. Müze Müdürlüğü Bünyesinde çalışacak olup 11 kişi alınacaktır. İlan Metni aşağıda verilmiştir.

Sinop Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Müze Müdürlüğüne 11 İlkokul, Lise ve Üniversite mezun KPSS Şartsız işçi alımı gerçekleştiriyor. Başvuracak adaylar ilan kılavuzunu incelemeleri gerekmektedir. Başvuru Sinop Valiliği Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Müze Müdürlüğüne şahsen yapılması gerekmektedir.

Müzeler Genel Müdürlüğü Kazı Başkanlığına başvuracak adaylarda aranacak şartlar: Okur yazar, İlkokul, Lise, Önlisans, Lisans olması ve 18 yaşını doldurması yeterlidir. Daha önce arkeolojik kazılarda tecrübesi (Tercih Sebebidir), 18 yaşını doldurmuş ve 40 yaşını bitirmemiş olması gerekmektedir.

Başvuracak adaylardan istenen belgeler: Nüfus cüzdan fotokopisi, Sağlık raporu, 2 adet resim, Sabıka kaydı, Öğrenim durum belgesi, SGK belgesi ve Adli sicil belgesi sunacaktır.

Müze Müdürlükleri kazı başkanlığına başvuracaklar Arazi şartlarında, toz, soğuk ve sıcakta çalışmaya mani bir durumu olmaması gerekmektedir. 2863 sayılı kültür varlıkları koruma kanunu ve kültür ve tabiat varlıklarıyla ilgili yapılacak yüzey araştırması, sondaj ve kazı çalışmalarının yürütülmesi hakkında yönerge kapsamında, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü tarafından verilen kazı heyet listesinde yer almış olması tercih sebebidir.

Kültür Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Sinop Kazı Başkanlığına başvurular 25 Mayıs 2018 tarihinde son bulacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum