NDK 40 İİBF Mezunu ve Mühendis Alımı Devam Ediyor

NDK 40 İİBF Mezunu ve Mühendis Alımı Devam Ediyor

Nükleer Düzenleme Kurumu'nun Resmi Gazete'de duyurduğu 40 memur alımı başvuruları devam ediyor. Başvuruların 2 Aralık günü mesai saati bitimine kadar alınacağı alım duyurusunda başvuru sahiplerine sınav yapılacak.

NDK (Nükleer Düzenleme Kurumu) Genel İdari Hizmetler sınıfından 9.derece kadroya giriş sınavı ile 40 Nükleer Düzenleme Uzman Yardımcısını kurumunda istihdam edecek. Başvuruların şahsen yapıldığı ilanda 2 Aralık'tan sonra sözlü sınav gerçekleştirilecek.

Kurumun yayımladığı kılavuzda kadro dağılımı da belirlendi. 40 uzman yardımcısının alımı yapılacağı ilanda kontenjan şu şekilde olacak;

Başvurular nasıl alınıyor:

Nükleer Düzenleme Kurumu tarafından bizzat alınan başvurular NDK internet sayfasındaki başvuru formunun doldurulması işlemleriyle başlayacak. Sonraki adımda bu başvuru formu “Nükleer Düzenleme Kurumu, Mustafa Kemal Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı, No:192, 06510 Çankaya/ANKARA” adresine şahsen teslim edecek.

Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı var mı:

Alımı gerçekleştirilecek memur kadrosu için KPSS şartı bulunmaktadır. Adayların hukuk alanına müracaat edebilmesi için KPSS P4 puan türünde, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi için KPSS P38 veya KPSS P48 puan türünde ve mühendisliklerde P1 puanında en az 80 taban puanını yakalamış olması gerekmektedir. Ancak Nükleer Enerji Mühendisliği alanında ise en az 70 puan şartı vardır.

Dil şartı:

Yayımlanan ilanda dil şartı da bulunmaktadır. Başvuru sahiplerinin başvurularının olumlu değerlendirilebilmesi için İngilizce YDS'den en az D puan alınması da gerekmektedir. Adayların 35 yaşını bitirmemiş olması da aranan bir diğer şarttır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.