Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi 25 Personel Alımı

Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi 25 Personel Alımı

Necmettin Erbakan Üniversitesi Sağlık Personel Alım ilanı 30 Ocak 2017 de yayınladı. Başvuracaklar için son tarih 13 Şubat 2017 olarak açıklanmıştır.

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine Ortaöğretim ve Lisans mezunları için 2016 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle belirtilen pozisyonlarda sözleşmeli personel alınacaktır.

Aranan şartlar 25 Kişi Ortaöğretim kurumlarının hemşirelik programından mezun olması, Hemşirelik Lisans programından mezun olması gerekmektedir. Ayrıca Üçüncü Basamak Hastanelerinde en az 1 yıl çalışmış olma şartı bulunmaktadır. Başvuracak adaylar Göz, Çocuk Nörolojisi ve Endokrin, Kardiyoloji Yoğun bakım, Genel Cerrah, Reanimasyon, Acil Tıp, Çocuk Acil Klinik, Nöroloji Yoğun Bakım, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Kadın Doğum, Tıbbi Onkoloji, Çocuk Cerrahi, İleri Yaşam Desteği, Beyin Cerrahisi ve Ortapedi ve Travmatoloji kliniklerinde çalışmış olması ve çalıştırılacağı açıklanmıştır. Daha Detaylı Bilgi için aşağıdaki linke Tıklayınız.

Şartlar: Türk vatandaşı olması, Kamu haklarından mahrum bulunmaması, Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olması,7/24 Kesintisiz hizmet sunumu gereği nöbet usulü planlanan çalışma planları dâhilinde gecenöbeti ve gece vardiyasında çalışmaya mani hali bulunmaması, 5917 sayılı Kanunun 47. maddesinin 5. fıkrası a (2) bendi gereğince 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesi gereğince sözleşmeli olarak istihdam edilecektir.

Ayrıca KPSS (B) grubu, Lise ve Lisans Mezunları için KPSSP3 ve KPSS P94 puanı esas alınacaktır. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak. Konya iş ilanları kariyer.

Başvuru esnasında istenecek belgeler: Başvuru formu, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Diploma Fotokopisi, 1 Adet Resim, Kamu Personeli Seçme Sınavı 2016 KPSS (B) sınav sonuç belgesi olması gerekmektedir.

Başvurular 13 Şubat 2017 tarihinde son bulacaktır. Başvuruda bulunacak adaylar başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.