Noter Kurası İle Emniyet Müdürlüğü Polisevi 6 Kamu İşçi Alımı

Noter Kurası İle Emniyet Müdürlüğü Polisevi 6 Kamu İşçi Alımı

Noter kurası ile alım yapılacağı İŞKUR iş ilanları üzerinden yayınlandı. İl Emniyet Müdürlüğü Polisevi Şube Müdürlüğü 6 kamu işçi alımı yapılacağı duyuruldu. Adaylara öğrenim durumu, kura tarihi ve başvuru ilan numaraları verildi.

Noter kurası ile İl Emniyet Müdürlüğü Polisevi Şube Müdürlüğü 6 kamu işçi alımı yapacağını ilan etti. Alımı İŞKUR ilanları üzerinden adaylara sundu. Başvuru yapacaklardaki şartlar, öğrenim durumu ve noter kura tarihi paylaşıldı.

Temizlik görevlisi alımı 6 kişi için; en az ilkokul mezunu (lise, önlisans veya lisans mezunları başvuru yapabiliyor) olması istenmekle birlikte bay veya bayan adaylar başvuru yapabilecek. Üst yaş sınırı olarak 2002 en fazla doğumlu olanların başvurusu alınacaktır.

İşe alınacak işçilerin deneme süresi 90 gün olup, deneme süresi içinde başarısız olanların iş akdi feshedilecektir. Görevini yapmasına engel sağlık problemi bulunmamak.

Alımı Malatya şehri yapıyor. Alıma başvuru yapacaklar İŞKUR iş ilanları 00005374565 iş ilan numrası ile şahsen veya internet üzerinden başvuru yapabilecek. Bu alımda ikamet şartı bulunduğu üzere sadece Malatya şehrinde oturan kişilerin başvurusu alınacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum