OGM 2.700 Orman Muhafaza Memur Alımı DPB Kılavuz Yayımladı

OGM 2.700 Orman Muhafaza Memur Alımı DPB Kılavuz Yayımladı

Orman Genel Müdürlüğü tarafından alımı yapılacak olan 2.700 Orman Muhafaza memuru alımı resmi kılavuzu 9 Eylül 2019 tarihinde yayımlandı. Güncellenen OGM kılavuzu sunuldu.

OGM (Orman Genel Müdürlüğü) 2.700 orman muhafaza memur alımı resmi kılavuzu 9 Eylül 2019 tarihinde Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlandı. OGM güncel kılavuz adayların erişimine açıldı.

Orman Muhafaza Memuru Alımı Başvuru Şartları;

2018 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından (2018-KPSSP93) en az 60 puan almış olmak, ön lisans bazında; Ormancılık ve Orman Ürünleri, Orman İşletmeciliği, Ormancılık, Orman Ürünleri, Odun Dışı Orman Ürünleri, Fidan Yetiştiriciliği, Fidan Yetiştirme, Fidan ve Fidecilik, Budama ve Aşılama, Avcılık ve Yaban Hayatı, Av ve Yaban Hayatı bölümlerinin mezun olmak ve kılavuzda yer alan genel şartlara sahip olmak kriterlerine uygun olmaları gerekmektedir.

Başvuru tarihi ve şekli;

Başvurular 24 Eylül 2019 tarihinde başlayıp 7 Ekim 2019 tarihi bitimine kadar e-devlet şifresi ile OGM resmi internet sitesi üzerinde yapılacaktır. Alımlar için şehirlere kadro dağılımı ve kılavuz içerik şartları güncel bir şekilde bulunuyor.

İlgili Haberler

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum