OGM 2 Kritik Değişiklik Yaptı, Resmi Gazete Yayımlandı

OGM 2 Kritik Değişiklik Yaptı, Resmi Gazete Yayımlandı

Orman Genel Müdürlüğü tarafından iki kritik değişiklik yapıldı. OGM Sözleşmeli Personel Alımı düzeltme kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı ile kuruluşları olan Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde yapılacak olan ve OGM Sözleşmeli Personel Alımı şeklinde çıkılan ilanda verilen bilgilerde, iki farklı önemli değişikliğe imza atıldı.

OGM Sözleşmeli Personel Alımı ilanı için çıkı lan istihdam ilanında yer alan bilgilerde yapılan maddi değişikliklere ilişkin alınan karar, bugün (31.8.2019) tarihli Resmi Gazete’de yayımlandı ve değişiklikler resmen yürürlüğe girdi.

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada; 29 Ağustos 2019 tarihli ve 30873 sayılı Resmi Gazete’de aslına uygun olarak yayımlananSözleşmeli Personel Alım İlanı, Sözleşmeli Personel (Orman Mühendisi) Alımı İlanı ve Sözleşmeli Personel (Orman Muhafaza Memuru) Alımı İlanında aşağıdaki düzeltmeler yapılmıştır, beyanatı verildi.

Orman Genel Müdürlüğü Açıklamasında yer alan ifadelere göre; yapılan değişiklikler; “Adaylarda Aranacak Özel Şartlar” başlıklı 2. bölümünde yer alan: Son müracaat tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak,” şartının kaldırıldığı ilan edildi. 

İlanın “Adaylarda Aranacak Özel Şartlar” başlıklı 2. bölümünde yer alan: Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olanlardan Destek Personeli (Şoför) pozisyonuna başvuranlar için; En az C sınıfı ehliyete sahip olmak,” şartına “-Cinsiyeti erkek olmak” şartı eklenmiş olup; İlanda yer alan pozisyonlar il bazında düzenlenmiş olup sehven “Adapazarı” olarak yazılan İlçenin de “Sakarya” İli, İzmit ilçesi ise Kocaeli olarak düzeltildiği bilgisi duyurulmuştur.

Ayrıca; ilan yayımlandığından bu yana adaylar tarafından talep edilen ve son başvuru tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak ibaresi ile ifade edilen şartın da kaldırıldığı ilan edilmiştir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum