Öğretmenevi, Belediye, TÜBİTAK güncel İŞKUR personel ilanları

Öğretmenevi, Belediye, TÜBİTAK güncel İŞKUR personel ilanları

İŞKUR 6 Ocak 2020 tarihli ilanları ile öğretmenevi, belediye, tersane komutanlığı, TÜBİTAK dahil birçok kurum ve kuruluşta personel alımı yapıldığına dair ilanlarını yayımladı. İşte güncel İŞKUR iş ilanları ve başvuru bilgileri…

Türkiye genelinde birçok kurum ve kuruluşta geçerli olmak üzere yayımlanan yeni personel alımı ve işçi alımı ilanları, aracı kurum olan Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından güncel şekilde yayımlanmaya devam ediyor.

6 Ocak 2020 tarihinde yayımlanan ilanlarda yer alan bilgilere göre TÜBİTAK, İstanbul Tersanesi Komutanlığı, Öğretmenevi ve Belediye bünyesine yeni personel alımı ilanları yayımlanmıştır.

İŞKUR İlanları ve Takip Numaraları

Kürtün Öğretmenevi 1 Servis Personeli alımı için adayların başvuru yapacakları İŞKUR takip numarası 00005334982 olarak ilan edilmektedir. Adayların en az lise mezunu olması talep edilmektedir.

TÜBİTAK 3 Büro Memuru alımı için başvuru yapacak olan adayların çalışma adresi Gebze olarak ilan edilmiştir. Adayların Yükseköğretim Kurumlarının iki yıllık ön lisans eğitimi veren, Bankacılık ve Sigortacılık, Maliye, İşletme Yönetimi veya Muhasebe programlarından birinden mezuniyet sahibi olmaları gerekmektedir. takip edilecek İŞKUR numarası 00005338218’dir.

İstanbul Tersanesi Komutanlığı personel alımı kapsamında; 1 Ölçüm Aletleri Teknisyeni (Gemi)  personeli alımı yapılacak olup; engelli personel kategorisinden başvuru yapabilecek özelliklere sahip olan adayların 00005339023 numaralı İŞKUR ilanını takip etmesi gerekmektedir.

Ayrıca; bir diğer engelli personel kontenjanı için Pantograf Tezgahı Ayarcı-Operatörü (Metal İşçiliği) unvanı ile görev talep eden adayların takip edecekleri İŞKUR ilan numarası 00005338914’tür.

Son olarak Tokat Belediyelerinden Erbaa Belediyesi personel alımı için 1 Şoför alımı yapılacaktır. Takip edilecek ilan numarası 00005339293 olarak verilirken; adayların SRC 1 ve SRC 3 belgesine sahip olmaları, 10 yıllık tecrübeye sahip olmaları, Erbaa ilçesinde ikamet ediyor olmaları gerekmektedir.

Yukarıdaki İŞKUR ilanlarına resmi siteden ulaşarak en geç 10 Ocak 2020 tarihine kadar online başvuruları tamamlamak gerekmektedir. 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.