Öğretmenevi Müdürlüğü Ön Büro Elemanı Alacak

Öğretmenevi Müdürlüğü Ön Büro Elemanı Alacak

Öğretmenevi Müdürlüğünden yapılan ilanda Lise Mezunu 3 kişi alımı yapılacağı duyuruldu. Başvurular 01 Kasım 2017 de başladı.

Alınacak personeller Nevşehir Öğretmenevinde çalışacak olup 1 kişi Ön Büro Elemanı ve 2 kişi Garson Servis Elemanı personel olarak çalıştırılacağı belirtildi. Çalışma adresi olarak Nevşehir Öğretmenevi Müdürlüğü olarak belirtilmiştir.

Alınacak Resepsiyon ön büro elemanı 1 kişi için şartlar: Lise mezunu sahip olması daimi ve tam süreli çalışacak olan personel İş kur (00004156829) iş ilanı no ile internet sitesinden son başvuru tarihi 11 Aralık 2017 ye kadar yapmaları gerekmektedir.

Alınacak Garson servis elemanı 2 kişi için şartlar: Lise mezunu sahip olması ve KPSS 60 puanı olması gerekmektedir. İş kur (00004157309) iş ilanı no ile internet sitesinden son başvuru tarihi 11 Kasım 2017 ye kadar yapmaları gerekmektedir.

Personelin çalışma saatleri idarece (Nevşehir Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü) vardiya esasına göre belirlenmektedir. Başvuru son tarih 11 Aralık 2017 ve Nevşehir Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünde çalışacaklar.

Personeller ihtiyaç halinde kurumun diğer birimlerinde de görevlendirilebilecektir. Mülakat Sınavı Tarihi ve Yeri: 20 Aralık 2017 de Atatürk Bulvarı No:40 NEVŞEHİR adresinde yapılacaktır.

İlgili Haberler

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.