Öğretmenlerden Sonra O Meslek Grubu da 3.600 Ek Göstergeye Kavuşacak

Öğretmenlerden Sonra O Meslek Grubu da 3.600 Ek Göstergeye Kavuşacak

MHP’li Milletvekili Arzu Erdem, Meclis’te gerçekleştirdiği basın toplantısında polislerin de 3.600 ek gösterge alabilmesi için çalışmaların başladığını duyurdu.

Bakanlık Çalışıyor
MHP Milletvekili Arzu Erdem, öğretmenlerin ardından polislerin de 3.600 ek gösterge düzenlemesinden faydalanacaklarını ifade etti. Öğretmenlerin bu düzenlemeden faydalanabilmeleri için ikinci yüz günlük eylem planı kapsamına alındılar. Diğer meslek grupları için ise herhangi bir gelişme yaşanmadı. Oysaki 24 Haziran seçimleri öncesinde öğretmenlerin dışında 3 meslek grubu için de söz verilmişti. 

MHP’li Arzu Erdem ise öğretmenlerin ardından polislerin de 3.600 ek gösterge sahibi olacaklarını müjdeledi. Bu konuda İçişleri Bakanlığı’nın çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Erdem, gelişmelerden kamuoyunu bilgilendirmeye devam edecek. 

Erdem, engelli öğretmen alımları ile ilgili gelen soruları da yanıtladı. Erdem, Milli Eğitim Bakanı’na bu konu ile ilgili bir soru önergesi verdiğini ve alımların Ocak ayı içerisinde yapılacağı cevabı aldığını belirtti. Erdem’in değindiği konulardan bir diğeri ise özel harekat birimlerine kadın polislerin alınması ile ilgili oldu. Özel harekat alımları için kadın aday alımlarının da yapılacağını belirten Erdem, bunun için de Bakanlık’tan söz aldıklarını duyurdu. Erdem, ilk alımda kadın adaylara da yer verileceğini ifade etti. Böylelikle büyük bir istek ve şevkle bekleyen kadın özel harekat adayları da umutlandı. Konu ile ilgili gelişme yaşandıkça sitemizden de sizlere duyurulacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum