Önlisans lisans mezunu 15 kamu kurumu iş ilanları

Önlisans lisans mezunu 15 kamu kurumu iş ilanları

Kamu kurum ve kuruluşları tarafından yayımlanan personel alımlarına dair hem başvuru süreç bilgileri hem de başvuru şartlarının yer aldığı güncel başvuru kılavuzları yayımlandı. İşte 15 kurum dahilinde yer alan iş ilanları…

Türkiye genelinde hem üniversiteler hem belediyeler ile yerel yönetim birimleri hem de kamu kurumları tarafından farklı unvan ve niteliklere uygun olarak personel istihdamları yapılmaya devam ediliyor.

İşte O İlanları

İçişleri Bakanlığı tarafından 100 Kaymakam alınacaktır. Adaylar  02-10 Eylül 2020 tarihleri arasında, ÖSYM'nin internet sayfasında e-İşlemler'den 225 TL yatıracak olup; 2 ile 9 Eylül 2020 tarihleri arasından ÖSYM AİS sistemi üzerinden başvurular alınacaktır.

TÜİK 50 Uzman yardımcısı alımı için başvuru yapacak olan adayların Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı, Personel Daire Başkanlığı Devlet Mah. Necatibey Cad. No: 114 06420 Çankaya/ANKARA adresine şahsen veya posta yoluyla en geç 4 Eylül 2020 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.

Bakırçay Üniversitesi 25 Ağustos 2020’de başlayan ve 8 Eylül 2020’de sona erecek olan öğretim üyesi alımları için kurumun kendi resmi internet sitesi üzerinden akademik personel alımı ilanı yayımlamıştır.

Sahil Güvenlik Onarım Destek Komutanlığı tarafından ilan edilen kamu personeli alımı ilanına göre; 24 Ağustos 2020 tarihinde İŞKUR aracılığı ile yayımlana ve 5 gün başvuru süresi bulunan alımlar için bugün itibari ile İŞKUR resmi internet sitesi aracılığı ile başvuruların tamamlanması gerekmektedir.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi bünyesinde akademik personel alımı yapılacak olup; ilgili başvurular için kurumun resmi internet adresinden kılavuz yayımlanmış ve ilanın yayımlanmasından itibaren 15 gün başvuru süreci bulunduğu açıklanmıştır.

Bağlama Belediyesi tarafından yayımlanan işçi alımı ilanı için İŞKUR aracılığı ile başvuru ilanı yayımlanmış olup; başvuru işlemlerini tamamlayacak olan adaylar için son tarihin 1 Ağustos 2020 olduğu beyan edilmiştir.

DSİ personel alımı için 3 kişilik kontenjan açılmış olup; adayların 28 Ağustos 2020 tarihinden itibaren 5 gün boyunca İŞKUR online başvuru sistemini kullanması mümkün olacaktır.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa dahilinde yapılacak olan 25 personel alımı için son başvuru tarihi 31 Ağustos 2020 olup; adayların sözleşmeli sağlık personeli statüsünden görevlendirileceği beyan edilmektedir.

Burdur Çeltikçi Belediyesi tarafından yapılacak olan Memur Alımı, Şoför Alımı ve İtfaiye Eri Alımı için son başvuru tarihi 1 Eylül 2020’dir. Başvurular Konak Mahallesi, Adnan Menderes Bulvarı, No:22 adresine tebliğ edilecektir.

Necmettin Erbakan Üniversitesi 121 sözleşmeli sağlık personeli alımı için 27 Ağustos 2020 tarihinden itibaren 15 gün süre ile kurum internet sitesinden online olarak veya Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi birimlerine şahsen teslim edilmek üzere fiziki başvuru ile işlem yapılabilecektir.

Gebze Belediyesi zabıta memuru alımı olarak açıklanan ilanda yer alan bilgilere göre; başvuru yapacak olan adaylar için 31 Ağustos’tan 9 Eylül 2020 tarihine kadar Arapçeşme Mahallesi 1051/1 Sokak No:18 Gebze/KOCAELİ adresine şahsen başvuru yapılabilecektir.

İnönü Üniversitesi 292 kişilik personel alımı için ise 27 Ağustos 2020 tarihinden başlamak üzere 11 Eylül 2020 tarihine kadar İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı İdari Personel Bürosuna şahsen yapılacak olan başvurular kabul edilecektir..

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.