PEGASUS 1.000 Personel Alımı Yapıyor! PEGASUS Alım şartları nelerdir

PEGASUS 1.000 Personel Alımı Yapıyor! PEGASUS Alım şartları nelerdir

PEGASUS 1.000 personel alımı yapacağını ilan etti. PEGASUS personel alım şartları ve başvuru şekli nasıl olacak. PEGASUS personel alım başvuru linki ilave edilmiştir.

PEGASUS 1.000 Personel alımı için ilana çıktı. PEGASUS personel alımı hangi şartlarda başvuru yapılıyor. Başvuru linki ile adaylara kolaylık sağlayarak sayfa sonuna ilave edilmiştir. PEGASUS Havayolları kendi bünyesine yetiştirmek üzere alımı gerçekleştiriyor.

PEGASUS işlemleri şu şekilde sonuçlandırılıyor. Özgeçmiş ve Resmi Belge Beyan Etme (Online). Boy-Kilo Ölçümü ve Genel Yetenek Sınavı (Yerinde). İngilizce Sınav (Yerinde). PESTA Sınavı (Yerinde). Medikal Kontrol (Yerinde). Davranış Eğilimleri Değerlendirme Testi (Online) Kurul Mülakatı (Yerinde).

Hangi aşamalardan geçerek ve ne gibi testlere tabi tutuluyorlar. Genel Yetenek Sınavı sayısal yetenek, yönetsel aritmetik, mekanik ve genel yetenek konularında farklı sorgulamaları içinde barından bir test uygulamasıdır. Genel Yetenek Sınavı uygulamasının süresi toplam 77 dakika ve toplam 138 sorudan oluşuyor.

Pilot adayı başvuru şartları şöyle; T.C vatandaşı olmak. En az lisans derecesi mezunu (örgün öğretim). 1.1.1991 tarihi ve sonrası doğmuş olmak. Boy uzunluğu 160-195 cm arasında ve PEGASUS belirlediği beden-kitle endeksine ve kriterlerine uygun olmak. Askerlik hizmetini tamamlamış veya 2 yıl tecilli (15 Mayıs 2021 ve sonrasına kadar tecilli olan). Daha önce herhangi bir pilot eğitim programına katılmamış. Adli sicil kaydı ve adli sicil arşiv kaydı bulunmayanlar başvuru yapabiliyor.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.