Polis Akademisi 2020 Yılı Bekçi Alımı Açıklaması!

Polis Akademisi 2020 Yılı Bekçi Alımı Açıklaması!

Polis Akademisi 2020 yılı bekçi alımları ile alakalı açıklama bulunuyor. EGM 2020 yılı bekçi alımı sayısı ve başvuru şartları neler olacağı merak konusu oldu. Polis Akademisi 8 bin 242 bekçi adayına mesaj yollayarak süreç hakkında bilgi verdi.

Polis Akademisi 2020 yılı bekçi alımı mesaj yolladı ve adaylara süreç hakkında bilgi verdi. EGM sınavı kazana adaylara mesaj yolladı ve sürecin hangi durumda olduğunu bildirdi. Bekçi alımları sırasında adayların T.C kimlik numaralarını, adli sicil kaydını, eğitim bilgisini, erkek adaylar için askerlik ile ilişiğinin bulunmadığı bilgisini, yaş düzeltme yapanların konuyla ilgili resmi belgesini, şehit ve gazi çocukları için durum belgesini ibraz etmesi gerekmektedir.

EGM'den 2020 yılında bekçi alımı yapılacak mı? Sorusu adaylar tarafından oldukça merak ediliyor. Bu bağlamda adayların gözü Polis Akademisi tarafından yapılacak olan açıklamada. EGM 2019 yılı 8 bin 242 bekçi alımında süreç sona eriyor. Geçtiğimiz 4 Ocak 2020 günü bekçi alımında sözlü mülakat sonuçlarının açıklanması ile kazanan adaylar ile yedek adaylar belirlendi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürlüğü içinde bekçi sayısının 30 bine çıkarılacağını müjdelendi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, EGM içinde bekçi sayısının 30 bine çıkarılacağını duyururken, 2020 bekçi alımlarının ne zaman yapılacağına dair net bir bilgi verilmedi.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum