PTT 55 Bin Personel Alımı Tarihleri Ne Zaman Açıklanacak

PTT 55 Bin Personel Alımı Tarihleri Ne Zaman Açıklanacak

PTT kurumu bünyesinde yapılacağı ilan edilen ve 2019 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi öngörülen istihdam ilanları ne zaman açıklanacak. Adaylar merakla bekliyor.

Türkiye genelinde kamu kurum ve kuruluşlarında hizmet vermek üzere çok sayıda işçi alımı ve personel alımı yapılırken, bahsi geçen kamu personeli adaylarının ise süreç içerisinde yayımlanması gereken ilanları takip ettiği biliniyor.

Binlerce Aday PTT’yi Bekliyor

2019 yılı başında yapılan bakanlık açıklamaları ile beraber beklentiye giren vatandaşlar b-ve kamu personeli olabilmek için gelecek planlaması yapan kamu personeli adayları için çok sayıda yapılması öngörülen alımların önemi daha da artıyor.

Ne kadar fazla kontenjan olursa o kadar fazla görevlendirilme olasılığı arttığı için özellikle fazla sayıda olan alımlar için talepte bulunan adaylar aylardır PTT kurumunun yapacağı 55 Bin kişilik alımların kılavuzunun yayımlanmasını bekliyor.

Alımları 2019-2023 Arasında 

Bahsi geçen kamu personeli alımı için PTT tarafından yapılan açıklamalar sonucunda ilgili personel alımlarının 2019 ile 2023 yılları arasında tamamlanacağı bilgisi verilmişti. Fakat şuana kadar süreç ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmamış olup, adayların talepleri de cevap bulmadı.

PTT Kamu Personeli Alım Şartları

Alım kriterleri için PTT kurumu tarafından belirlenen şartların; Erkeklerde en az orta okul mezunu, bayanlarda ise en az lise mezunu olmak, Erkekler 22-32, Bayanlar 18-27 yaşları arasında olmak vee) Erkekler en az 1.73 cm. , bayanlar en az 1.64 cm. boyunda olmak, şartları arandığı bilinmektedir.

55 Bin kişilik PTT Kamu Personeli alımında kılavuz yayımlandığında İş İlanları Kariyer sitesinden gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum