PTT Gebze ve Bursa'da Personel Alımı Yapıyor

PTT Gebze ve Bursa'da Personel Alımı Yapıyor

PTT’ye bağlı müdürlüklerde çalışacak ve PTTCELL satışı yapacak personeller için olan ilan yayınlandı.

Başvuru Şartları

PTT 2020 yılı içerisinde 5 binin üzerinde personel alımı yapmayı hedefliyor. Bu kapsamda alınacak personeller ile ilgili herhangi bir olan paylaşımı yapılmadı. Ancak Gebze ve Bursa'da PTTCELL satışı yapacak personel alımı yapılacağı belirtildi. Bu kapsamda başvuru yapmayı düşünen adayların 24 yaşını doldurmuş olmaları ve 35 yaşından da küçük olmaları gerekiyor. Herhangi bir eğitim ve deneyim şartı da yayınlanan ilanda yer almadı.

Başvuru yapacak adayların online bir şekilde başvuru yapmaları gerekiyor. Başka türlü yapılan başvurular kabul edilmeyecek ve değerlendirmeye alınmayacak. Adaylar şanslarını artırmak için geçmiş tecrübelerini ve eğitim seviyelerini doğru bir şekilde yazmalıdır. 

Adaylardan KPSS puanı istenip istenmeyeceğine ilişkin de herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Dolayısıyla adaylardan KPSS puanı istenmeyeceği tahmin ediliyor. Alınacak personeller tam zamanlı olarak istihdam edilecek ve daimi işçi statüsünde yer alacaklar. Dolayısıyla çalışanların özlük hakları da üst seviyede olacaktır. Bu ilanlara çok sayıda başvuru gelmesi bekleniyor. Dolayısıyla Adaylar arasında ciddi bir rekabet yaşanacağını ifade edebiliriz.

PTT’nin diğer bölgelerinde de zamanla personel alımları yapılacaktır. Bu alımlarda kimi kadrolar için KPSS şartı aranacakken kimileri için aranmayacaktır. Gelişmeleri sitemizden takip ederek öğrenebilirsiniz. Böylelikle hayalini kurduğunuz işe de biran önce kavuşabilirsiniz.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.