PTT KPSS’siz Personel Alımı Gerçekleşecek Başvuru Adresi Linki

PTT KPSS’siz Personel Alımı Gerçekleşecek Başvuru Adresi Linki

PTT KPSS’siz yeni personel alımı yapıyor olup PTT personel alımı gerçekleşecek olan başvuru adres linki takipçilerimize sunuyoruz. PTT 2019 KPSS’siz personel alımı link adresi üzerinden takip edebilirsiniz.

PTT KPSS’siz personel alımı başvuru linki üzerinden takip edilerek yapılması gerekmektedir. PTT 2019 yılı personel alımı yapacağı üzere şartlar ve başvuru şekilleri aşağıda sunulmuştur.

Yeni personel alımı olacak. Alımlar Ne Zaman? Başvuru Şartları Neler? PTT personel alımı yapacak; ancak alımlar ne zaman? Başvuru şartları neler? PTT tarafından yapılacak olan alımlarda başvuru şartları da açıklanmıştır.

Milyonlarca kişi tarafından beklenen alımlar için 4.500 TL maaşlı memur ve personel alımı olacak. Kamuya bağlı olan kuruluşlara personel alımları devam ediyor. 2018 yılının Aralık ayı dahilinde, PTT’nin alım yapacağına dair duyurular söz konusu.

KPSS Şartı Aranmıyor; Evet, yapılacak olan alımlarda KPSS şartı aranmıyor. KPSS’siz personel alımı dahilinde olan PTT alımlarında başvuru şartlarının ne olduğu sunulmuştur. Sınav şartının olmadığı alımlarda, diğer şartların sağlanması durumunda başvurunun gerçekleşmesi söz konusudur.

Sistem Mühendisi, PHP Developer, Sistem Yönetimi ve Network Sorumlusu ve E-Ticaret Kategori Sorumlusu gibi pozisyonlara yönelik alımlar olacaktır.

PYO Personeli alımı için; Üniversitelerin Mühendislik, İşletme, İktisat, Bankacılık, Matematik, İstatistik, Bilgi ve Belge Yönetimi veya ilgili diğer bölümlerinden mezunu olması gerekmektedir. Program / proje yönetim ofisi çalışma tecrübesine sahip olması gerekmektedir. Program / proje yönetim ofisi çalışma tecrübesine sahip, PMI proje yönetimi eğitimi almış, PMI proje ve program yönetim standartlarına hâkim, Planlama, izleme, kontrol ve raporlama becerisine sahip, MS Project ve MS Office uygulamalarına hâkim, En az 2 yıl deneyimli olması gerekmektedir.

Proje Yöneticisi alımı için Üniversitelerin Mühendislik, İşletme, İktisat, Bankacılık veya ilgili diğer bölümlerinden mezun olması ve Program proje yönetim tecrübesine sahip olması gerekmektedir.

Şartlar; Takım çalışmasına yatkın. Kamu zararına faaliyette isminin yer almaması. Terör örgütü ile iş birliği bulunmaması. Emre itaatsizlikten dolayı işten çıkarılmanın olmaması. Kendisine verilecek görevleri yerine getirebilecek olan kişiler olmalı.

Yukarıda verilen şartları sağlayan kişiler PTT iş başvurusu kapsamında başvurularını gerçekleştirerek sonucu bekleyeceklerdir.

İlgili Haberler

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum