PTT Memur Alımı 14 Unvan Kadro Dağılımı Ön Görülüyor

PTT Memur Alımı 14 Unvan Kadro Dağılımı Ön Görülüyor

PTT tarafından memur alımı bekleyen adaylar için alımların yapılacağı ve unvan kadro dağılımları açıklandı. PTT bağlı sendika tarafından yapılan açıklama sonrasında 14 unvanın hangileri olduğu pozisyonlar neler adaylar merakla araştırıyor.

Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT memur alımı kadro unvan pozisyon için bekleniyor. Alımı yapılması beklenen muhtemel 14 farklı iş pozisyonları şöyle ön görülüyor. ptt memur alımı detayları:

Gişe ve Büro Görevlisi;

Bankacılık

Lojistik

Sigortacılık

Pazarlama

Firma elemanı

Postacı - Dağıtıcı

Mühendis

PTT Uzman Yardımcısı

Tekniker - Teknisyen

Avukat

Mütercim-Tercümanlık

Endüstri Mühendisi

Hukuk

Mimar

Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT yukarıda verilen listedeki kadrolar için memur alımları yapılması ön görülüyor. PTT tarafından pozisyonlarda azalma ya da çoğalma olabilir.

PTT "Birlik Haber Sen 'in talebi doğrultusunda sadece 5600 performans puanına bağlı kalınmadan sahada iş gücü incelemesi yapılmasına, bu doğrultuda çıkacak sonucun yönetime sunulmasına karar verilmiştir. " açıklaması ile birlikte çok sayıda aday umutlandı ve 2020 yılında memur alımı yapılması bekleniyor. kamu haber siteleri kapsamında İş İlanları Kariyer'i takip edebilirsiniz. ptt ilan için adaylar bekliyor.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum