Resmi Gazete atama ve görevden alma kararnameleri yayımlandı

Resmi Gazete atama ve görevden alma kararnameleri yayımlandı

5 Ağustos 2020 tarihli atama ve görevden almalar ile ilgili olarak alınan kararlar resmiyet kazandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan kararların yer aldığı kararnameler Resmi Gazete’de yayımlandı.

Bürokraside yaşanan değişim süreci devam ediyor. Kamu kurum ve kuruluşlarının çeşitli mevkilerinde görev alan kamu hizmetlisi üst rütbeli personeller dahilinde hazırlanan görev tayinleri ile görevden almalar konusunda açıklamalar yapılıyor.

Resmi Gazete aracılığı ile yayımlanan ve 5 Ağustos 2020 tarihli kararları barındıran açıklamalara göre farklı kurum ve kuruluşlar dahilinde çok sayıda görev değişikliği yapılmış olup; personel ikame listeleri de yayımlandı.

Görev Tayinleri

Strateji ve Bütçe Başkanlığı dahilinde yapılacağı açıklanan görev değişiklikleri bilgilerine göre;

Sektörler ve Kamu Yatırımları Genel Müdür Yardımcılığına Hakan DEMİRTEL’in atandığı bilgisi ilan edildi.

Ayrıca; Diyanet işleri Başkanlığında açık bulunan; Ordu il Müftülüğüne Mardin il Müftüsü olarak göev yapan İsmail ÇİÇEK, Mardin İl Müftülüğüne, Sinop İl Müftüsü olarak görev yapan Ali Hayri ÇELİK, Sinop İl Müftülüğüne Mustafa DÜZGÜNEY, Edime İl Müftülüğüne, Muş İl Müftüsü olarak görev yapan Alettin BOZKURT, Muş İl Müftülüğüne Lütfü İMAMOĞLU ve Kastamonu İl Müftülüğü görevine de Mustafa BİLGİÇ’in atandığı ilan edildi.

Adli Tıp Kurumu Üçüncü Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp Üyesi Uzm. Dr. Mehmet ÖZBAY’ın görevden alındığı ve ilgili görev için Uzm. Dr. Zeynep ORHAN’ın tandığı açıklandı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde yapılan görev değişikliği bilgilerine göre; Dış İlişkiler Genel Müdürlüğüne Oğuz TUNCAY atanırken; Çocuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonuna Mustafa BİLİR ve Kadının Statüsü Genel Müdür Yardımcılığı görevine de Olgun GÜNDÜZ’ün atandığı ilan edildi.

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Başkanlığı görevleri için Hasan Hüseyin ERDOĞAN ve Ercan GEBEŞ atandı.

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığı görevi için Akan GÜLMEZ atanırken; Hazine ve Maliye Bakanlığı Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanı Osman DERELİ’nin görevden alındığı ilan edildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde yapılan görev değişiklikleri kararları dahilinde; Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Zehra GAMGAM görevden alınırken; Milli Eğitim Bakanlığı Mehmet Emin KORKMAZ Bitlis İl Milli Eğitim Müdürlüğüne; Mehmet ÇALIŞKAN Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğüne; Erhan BULUT Ardahan İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Gürsel EKMEKÇİ de Tunceli İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanmıştır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.