Sağlık Bakanlığı 14 bin personel alımı sonuçlarında son durum

Sağlık Bakanlığı 14 bin personel alımı sonuçlarında son durum

Sağlık Bakanlığı 2020 kamu personeli alımı dahilinde devam ettirilen 14 bin personel alımı ve işçi alımı için kura sonuçları belli olmaya devam ediyor. 26 ilden sonra diğer iller için de kura çekimleri yapıldı. İşte detaylar ve sonuç sorgulama ekranı…

Türkiye genlinde yapılmaya devam edilen kamu personeli alımı için binlerce adayın merakla beklediği Sağlık Bakanlığı 14 bin kamu personeli alımı için başvuruların ardından kura sonuçlarının açıklanması bekleniyordu.

Bu hafta itibari ile yapılan personel alımı sonuç açıklaması dahilinde; 8 Nisan 2020 tarihinden itibaren başlamak kaydı ile öncelikli olarak 26 il için kura sonuçları açıklaması yapıldı ve sonuçlar adayların erişimine açıldı.

Hangi İllerde Kura Çekimleri Yapıldı

Bakanlık tarafından 8 Nisan 2020 tarihi itibari ile yapılan personel alımı kura sonuç açıklamasına göre; Adana, Adıyaman, Ankara, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elâzığ, Erzurum, Hakkâri, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Konya, Kütahya, Mardin, Mersin, Muş, Samsun, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Van ve Zonguldak illeri dahilinde ilk sonuçlar kayıtlara geçti.

Kura Sonuçları Açıklanmaya Devam Ediyor

9 Nisan 2020 tarihi itibari ile kalan şehirlerin de kura sonuçlarının açıklanmasına ve sisteme girişlerinin yapılmasına başlandı. Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bayburt, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Düzce, Edirne, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Iğdır, Isparta, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Malatya, Manisa, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Sinop, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Yalova ve Yozgat illeri için yapılan kura sonuçları da sisteme eklenmeye devam etti.

Adayların temizlik görevlisi, özel güvenlik görevlisi (silahsız), hastane klinik destek elemanı ve aşçı unvanlarında yapılacak olan personel alımı sonuçlarına erişebilmesi için TC Kimlik Numarası, Baba Adı ve Doğum Tarihi ile aşağıda yer alan sonuç açıklama adresine giriş yapmaları gerekmektedir.

Sağlık Bakanlığı 14 bin personel alımı sonuç açıklama ekranı için tıklayınız.

Android cep uygulamamızı indirmek için tıklayınız.

İOS cep uygulamamızı indirmek için tıklayınız.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum