Sağlık Bakanlığı Daimi İşçi Kadroları Boş Kaldı

Sağlık Bakanlığı Daimi İşçi Kadroları Boş Kaldı

Sağlık Bakanlığı tarafından Kasım 2019 döneminde güncel olarak ilan edilen daimi işçi alımları için belirlenen başvuru sürecinde yeterli başvuru sayısı sağlanamadı. Boş kalan kontenjanlar için yeniden personel alımı yapılacak. Detaylar haberimizde…

Sağlık Bakanlığı tarafından 29 Kasım 2019 tarihinde yayımlanan ve İŞKUR vasıtası ile gerçekleştirilen daimi işçi alımlarına dair ilan edilen başvuru sürecine ilişkin yeterli başvuru sayısının ulaşılamadığı bilgisi ilgili adaylara duyuruldu.

6 Aralık Son Gündü!

Yayımlanan resmi bir ileti ile Sağlık Bakanlığı resmi internet sayfasından kamuoyu bilgilendirilmesi yapıldı. İŞKUR aracılığı ile gerçekleştirilen daimi işçi alımı süreci 6 Aralık’ta tamamlanacak ve 13 Aralık’ta sonuçlar kura çekimi neticesinde belli olacaktı. Sağlık Bakanlığı İlkokul Mezunu 5 Daimi İşçi Alımı

Yeni Başvurular Alınacak

Bakanlık bünyesinde gerçekleştirilecek olan daimi işçi alımı için verilen mesleki unvan bilgilerinde yer alan bilgilere göre; Ankara Kahramankazan yerleşkesinde 5 kişilik kontenjan ile sınırlı olmak üzere At Yetiştiriciliği uzmanı, seyis alımı yapılacaktı.

Yeterli başvuru olmamasından dolayı bakanlık kararı ile aynı kadro ve kontenjan dahilinde 19 – 27 Aralık 2019 tarihleri arasında bir yeni başvuru dönemi daha başlatıldığı ilan edildi.

İlgili ilana adayların başvuru yapamama sebebi ise bakanlığın talep ettiği başvuru şartları ve başvuru belgeleri olarak tespit edildi. Sağlık Bakanlığı 5 daimi işçi alımı haberimize ulaşmak için tıklayınız.

Sağlık Bakanlığı 5 daimi işçi alımı güncel açıklamasına erişebilmek için tıklayınız.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum