Sahil Güvenlik 150 Astsubay Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı

Sahil Güvenlik 150 Astsubay Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından 15 – 28 Mart 2021 tarihleri arasında başvuru süreci tamamlanan 150 Astsubay alımı için başvuru sonuçları açıklandı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı farklı branşlarda alım yapılacağını açıkladığı ve başvuru süreci 28 Mart 2021 tarihinde sonra eren 150 Astsubay alım ilanı için başvuru sonuçlarını duyurdu.

Başvuru sonuçlarının ardından yapılacak işlemler

KPSS puanı istenen branşlarda, adaylar KPSS notuna göre en yüksekten en düşüğe doğru sıralanacak ve kontenjan miktarının 10 katına kadar aday, KPSS Puanı istenmeyen branşlar için ise tüm adaylar sınavlara çağrılacaktır.

Seçme sınavları için ücret yatırması çağrısı yapılan adaylardan belirtilen süre içinde sınav ücretini yatırmayanların yerine çağrı kontenjanını tamamlamak üzere iki kez sınava çağrı duyurusu yapılabilecek olup, adayların duyuruları takip etmesi gerekmektedir.

Sınav ücreti

Sınav ücreti yatırma duyurusu, başvuru sonuçları, sınavlara girecek adayların listesi, sınav merkezi ve sınav tarihi https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresi Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Personel Temin Sistemi ‘‘Sonuç Bilgileri’’ bölümü altında ‘‘Sonuçlarım’’ kısmında ilan edilmiştir.

Başvurusu kabul edilen adaylardan 200 TL sınav ücreti alınacaktır.

Sınav ücreti yatırmayacak olanlar

Şehit veya vazife malulü eş ve çocukları (Emniyet Teşkilatı, Jandarma Genel Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve TSK personeli şehit veya vazife malullerinin eş veya çocukları ile 3713 Sayılı Terörle Mücadele Kanunu 21/j maddesi kapsamında olanlar) sınav ücreti yatırmayacaktır.

Sınav ücretlerinin yatırılması sonrasında sınav takvimi ve diğer duyurular https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresi Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Personel Temin Sistemi ‘‘Sonuç Bilgileri’’ bölümü altında ‘‘Sonuçlarım’’ kısmında yapılacaktır.

Adaylar temin takvimine göre duyuruları takip etmekle sorumludur. Adayların adreslerine herhangi bir tebligat gönderilmeyecektir. Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Personel Temin Sisteminde yapılacak duyurular ile SMS bildirileri resmi tebligat niteliği taşımaktadır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.