Sahil Güvenlik Komutanlığı KPSS 60 ile 15 memur alımı yapıyor

Sahil Güvenlik Komutanlığı KPSS 60 ile 15 memur alımı yapıyor

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yapılacak olan memur alımları için 15 kişilik kontenjan açıldı. 2021 kamu personeli alımları arasında yerini alan ilanlar için başvuru süreci bu hafta son erecek. Detaylar haberimizde…

Kamu kurumları tarafından yapılacak olan kamu personeli alımları dahilinde güncel ilanların başvuru süreçleri devam ediyor. Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yapılacak olan memur alımı başvuru kılavuzu haberimizde yer alıyor…

İçişleri Bakanlığı Memur Alımı

T.C. İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yayımlanan ve Ankara merkezli şekilde duyurulan başvuru kılavuzunda yer alan bilgilere göre farklı nitelik ve unvanlar ile çeşitli alanlarda görevlendirmeler yapılacaktır.

Sahil Güvenlik Komutanlığı 2020 Yılı Devlet Memuru Alımları Bilgilendirme Kılavuzu olarak yayımlanan duyuruda; adayların sınav uygulamasına tabi tutulacağı beyan edildi.

15 Kontenjan ile Alımlar Yapılacak

Toplamda 15 kişilik kontenjan ile alımlar yapılacak olup; adayların farklı şehirlerde çalışacakları açıklanmaktadır. Hak kazanan adaylar Ankara, Samsun, İstanbul, İzmir ve Antalya illerinde görevlendirilmek üzere tercih edilecektir.

Muğla alımları için 1 kişilik kontenjan ile Çevre Mühendisliği mezunu personel arayan Sahil Güvenlik Komutanlığı dahilinde ayrıca; İstanbul iş ilanları içi 1 Makine Mühendisliği mezunu alınacaktır.

Antalya iş ilanları için 1 Yüzme Öğretmeni alımı yapılacak olup; Eğitim Geliştirme Uzmanı alımı için 1 kişilik Ankara iş ilanı yayımlanmaktadır.

İzmir iş ilanları dahilinde 1 Spiker alımı yapılacak olup; Radyo ve Televizyon Uzmanı unvanı ile 1 kişilik Ankara iş ilanı ve ayrıca 1 Uzman alımı yapılacaktır.

Ankara 2 kişilik, Samsun 1 kişilik, İstanbul 1 kişilik, İzmir 1 kişilik ve ayrıca Antalya 1kişilik alımlar için de toplamda 6 kişilik kontenjan ile Hizmetli Personeli alımı yapılacak olup; 1 Avukat ve 1 Uzman alımı için başvuru kılavuzu hazırlanmaktadır.

Başvuru Şartları

Adayların mezuniyet şartları yukarıdaki tabloda yer almaktadır. Başvurular için 1 Ocak 2021 itibari ile 36 yaşından büyük olmayan adaylar tercih edilecek olup; KPSS B grubu statüsünde puan şartları talep edilmektedir.

28 Aralık 2020 Pazartesi günü saat 14:00’te başlamış olan başvuru işlemleri en geç 05 Ocak 2021 Salı günü saat 11:00’e kadar devam edecektir. e-devlet üzerinden Sahil Güvenlik Komutanlığı iş başvuru linki aracılığı ile online başvuru yapılacaktır.

Kamu personeli alım ilanlarını takip edebilmek için cep uygulamalarımızı indirebilirsiniz.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum