Sarıgül Sulama Birliği Sayman Alacak

Sarıgül Sulama Birliği Sayman Alacak

Türkiye İş Kurumu resmi internet adresinden yapılan ilanda Manisa Salihli Sarıgül Sulama Birliği Sayman alımı yapacak. Son başvuru 15 Şubat 2018.

Salihli Sarıgül Sulama Birliği İŞKUR aracılığıyla önlisans mezunu bir kişi sayman alımı yapacak.

Başvuru şartları: En az iki yıllık eğitim veren üniversitelerin maliye, muhasebe vb. bölümlerinden mezun olmak, 2018 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında P93 puan türünde en az 60 puan almış olmak, iyi seviyede İngilizce bilme, Daha önce en az kamu kurum ve kuruluşlarında Sayman olarak en az iki yıl çalışmış olmak. B ve A2 sürücü belgesi ve en az üç yıl deneyim sahibi olmak.

Sarıgül sulama birliği sayman alımı ilanına başvuru yapabilmek için 00004253462 numaralı İşkur ilanına İşkur İl şube Müdürlüklerine şahsen veya İşkur resmi internet adresinden başvuru yapabilir.

Sulama birlinin ilanına kişisel durumu normal olanlar ile birlikte eski hükümlü, Engelli Ve TMY (Terörle Mücadelede Yaralanan) adaylar başvuru yapabilir.

Adaylar 2016 yılına yapılan KPSS sınav puanı dikkate alınarak en yüksek puan alan adaylar değerlendirilecek. İşe kabul edilen adaylar Manisa Salihli Sarıgül adresinde İstihdam edilecektir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum