Securitas’tan Müjde, 28 bin güvenlik görevlisi alınacak

Securitas’tan Müjde, 28 bin güvenlik görevlisi alınacak

Farklı kuruluşları ile dünya genelinde önemli bir hizmet sektörü lideri haline gelen Securitas şirketler grubundan iddialı bir açıklama geldi. 2020 yılında 28 bin güvenlik görevlisinin işe alınacağı açıklandı…

Türkiye genelinde kurumsallaşan şirketlerin uluslararası bağlantılar ve ağlar sayesinde hem istihdam süreçlerinde hem üretim mekanizması içerisinde önemli bir paya sahip olduğu günümüz şartlarında şirket açıklamaları önemli referanslar haline gelmeye devam ediyor.

Securitas Açıkladı…

Dünya genelindeki farklı kuruluşlarla hem ortaklık hem de yönetim birimlerindeki icraatleri ile küresel bazda söz sahibi şirketlerden olan Securitas şirketi; 2019 yılının istihdam konusunda çok verimli geçtiğini beyan etti.

2019 yılında 20 bin kişiye yakın Türkiye vatandaşının işe alındığını beyan eden Securitas Türkiye Ülke Başkanının açıklamalarında 2020 yılı planlaması da yer aldı.

Başkan Kösereisoğlu’nun yaptığı açıklamalara göre 2020 yılında istihdam edilmesi planlanan güvenlik görevlisi sayısının 28 bin kişi olduğu açıklandı.

Olaydan Önce Tedbir

Amaçlarının güvenlik sağladıkları şirket ve kamusal alanlarda herhangi bir olaydan sonra yapılması gerekenleri sergilemekten çok, bir olay meydana gelmeden tespit edebilmek ve hem mal hem de can kayıplarını en az seviyeye sabitlemek olduğu açıklandı. Bu sebeple insan gücüne daha fazla ihtiyaç duyan şirketin planlamasına göre istihdam rakamlarının artarak devam edeceği belirtildi.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum