ŞOK İŞKUR Üzerinden Bir Çok Şehirde Yüzlerce İşçi Alımı Yapıyor

ŞOK İŞKUR Üzerinden Bir Çok Şehirde Yüzlerce İşçi Alımı Yapıyor

Türkiye İş Kurumu, yayımladığı ilanlarla işçi alımına devam ediyor. Yayımladığı ilanlarla kamu kurum ve kuruluşlarına işçi temin eden İŞKUR özel şirketlere de işçi bulmaktadır. Yayımlanan özel ilanlarda İŞKUR ŞOK marketler zincirinde görevlendirmek üzere

Türkiye geneli yayımlanan özel ilanlarda ŞOK marketler zinciri farklı şubelerinde istihdam edilmek üzere İŞKUR üzerinden işçi alımı yapıyor. ŞOK'un yayımladığı ilanları görmek için İŞKUR'un E-Şube internet sitesine T.C. kimlik numarası ile giriş yaparak "İşyeri Ünvanı" kısmına ŞOK yazıp güncel ilanları görebilir, daha sonra İŞKUR üye bilgilerinizi girerek ilana başvuruda bulunabilirsiniz.

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara başvurmak için İŞKUR'da kayıtlı olunması gerekmektedir. İŞKUR üzerinde iki başvuru şekli bulunuyor. Bunlardan bir tanesi iş arayan diğeri ise iş verendir. İlanlara başvuruda bulunmak isteyen adayların İş arayan statüsü ile kayıt olması gerekmektedir.

Üye olunduktan sonra üyeliği aktif etmek için e-posta ya da telefon numarası girilmesi gerekiyor. Bu kısma girilen e-posta ya da telefona doğrulma kodu geliyor ve hesabınız aktif ediliyor.

Şimdi sıra bireysel bilgileriniz girmeye kalıyor. İŞKUR üzerinden kendinize ait eğitim bilgilerinizi ve meslek bilgilerinizi girerek kaydet butonuna tıklıyorsunuz. Daha sonra size bulunduğunuz ilin İŞKUR müdürlüğü bünyesinde danışman atanıyor. Atanan bu danışmandan gerek randevu alabilir gerekse ona gerek kalmadan iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum