Su ve Kanalizasyon İdaresi 13 Düz Memur Alımı Başvuruları 16-20 Kasım

Su ve Kanalizasyon İdaresi 13 Düz Memur Alımı Başvuruları 16-20 Kasım

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü 13 düz memur alımı başvuruları 16-20 Kasım 2020 tarihlerinde yapılacak. Düz memur alımı başvuruları nasıl yapılacak. Memur adaylarında aranan ortak şartlar neler olduğu detayları haberimizde…

DÜZ MEMUR ALIMI BAŞVURULARI

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü 13 düz memur alımı için kılavuz yayınlamıştı. Yayınlanan kılavuza göre başvuruları 16 Kasım 2020 ile 20 Kasım 2020 tarihleri arasında alınacak. Düz memur olmak isteyenlerde aranan şartlar neler? Başvurular nasıl yapılacak?

BAŞVURU ŞARTLARI VE ŞEKLİ
Adaylar başvurularını 16 Kasım 2020 ile 20 Kasım 2020 tarihleri arasında ve mesai saatleri içerisinde (08:00-12:00 / 13:00-17:00) müracaatlarını yapabileceklerdir. Şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla Sırameşeler Mahallesi Avrupa Konseyi Bulvarı D Blok No:6/3 Osmangazi /BURSA yerleşkesinde bulunan başvuru bürosuna veya elektronik ortamda BUSKİ internet adresine yapılacaktır.

MEMUR ALIMI İÇİN BAŞVURU ÖĞRENİM ŞARTLARI

Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İnsan Kaynakları Yönetimi, İktisat, Ekonomi programlarının birinden mezun olmak. Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Maliye, İşletme, Muhasebe ve Finansman, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Muhasebe programlarının birinden mezun olmak.

Öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak Lisans 2020-KPSSP3 türünde Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) alım yapılacak kadro unvanları karşısında belirtilen puan türünden, belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak, Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak. Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek beden ve akıl hastalığı bulunmamak.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.