Süleyman Demirel Üniversitesi En Az İlkokul Mezun 203 Memur

Süleyman Demirel Üniversitesi En Az İlkokul Mezun 203 Memur

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi en az lise mezunu 93 kişi sağlık personeli ve hemşire alım ilanı yayınladı. Ayrıca yapılan diğer ilanda en az ilkokul mezun 110 işçi alımı yapılacağı ilan edildi.

Süleyman Demirel Üniversitesine istihdam edilmek üzere 203 kişi kamu personeli alımı yapılacak. KPSS grubu puan sırasına konulmak kaydıyla sözleşmeli personel alınacaktır. Başvurular Şahsen veya posta yolu ile başvurular kabul edilmeyecektir. Başvurular Üniversiteye 21 Mayıs 2018 tarihi mesai bitimine kadar yapılması gerekmektedir.

110 işçi alımı için ilkokul, lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar KPSS şartsız alım yapacaktır. Alımlar arasında engelli, eski hükümlü ve TMY statüsünde alımlarda mevcuttur. Başvurusu iş kurumu üzerinden yapılacaktır.

93 kamu personeli alımı için: Üniversitenin Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde çalıştırılmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre, Sözleşmeli Personel olarak istihdam edilmek üzere 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’da yer alan ek 2’inci maddesinin (b) fıkrasına göre 2016 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınarak gerçekleşecektir.

Süleyman Demirel Üniversitesi 93 kişi için şartlar: Lise, önlisans ve lisans aşağıda verilen tablodaki ilgili bölüm mezun olması gerekmektedir.

Başvuruda gerekli belgeler: Nüfus Kimlik Fotokopisi, Özgeçmiş, Mezuniyet belgesinin aslı veya Onaylı sureti olması gerek. Ayrıca Erkek adaylar için Askerlikle ilişiği olmadığına dair belge, 1 adet Fotoğraf, Adli Sicil Belgesi, Mal Beyan Formu ve Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu gerekmektedir.

Başvurular 21 Mayıs 2018 tarihinde son bulacaktır. Başvuruda bulunacak adaylar başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte Personel Daire Başkanlığına bizzat (Şahsen) müracaat etmeleri gerekmektedir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.