SYDV 3 Şehre Büro Personeli Alımı İnternet Başvuruları Alınıyor

SYDV 3 Şehre Büro Personeli Alımı İnternet Başvuruları Alınıyor

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı SYDV personel alımları yapacak. SYDV iş ilanları kapsamında büro personeli alımı başvuru şartları ve tüm detaylar haberimizde.

2021 yılı SYDV personel alımlarına yenileri eklendi. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı SYDV bünyesinde yeni kamu personeli alımı için 4 farklı başvuru ilanı yayımlandı. Güncel SYDV ilanlarına dair tüm detayları, başvuru sürecini ve şartları bu haberde hazırladık.

SYDV Personel Alımı İlleri ve Kontenjanları

Bitlis, Hizan vakfı için 1 büro görevlisi alımı, Burdur, Tefenni vakfı için  büro görevlisi alımı, Burdur, Tefenni vakfı için 1 sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı, Bursa, Karacabey vakfı için 1 büro görevlisi alımı olmak üzere 3 şehre 4 SYDV personel alımları yapılıyor

SYDV Personel Alımları Başvuru Süreci

Bitlis büro görevlisi alımı başvuruları 18-19 Ocak 2021 tarihlerinde, Burdur Büro görevlisi alımı 19-20 Ocak 2021 tarihlerinde, Burdur Sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı aynı şekilde 19-20 Ocak 2021 tarihlerinde ve Bursa büro görevlisi alımı ise 20-22 Ocak 2020 tarihleri arasında yapılabilecektir. Başvuru haberimizin en altındaki bağlantıdan direkt erişim sağlayabilirsiniz.

Bitlis, Hizan vakfı, Büro Görevlisi Alımı Şartları

Bilgisayar ve Microsoft Office programlarını iyi derecede kullanabiliyor olmak, 4 yıllık lisans eğitimi veren Yüksek Öğretim Kurumlarında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İletişim Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, İşletme Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi ve Sosyal Hizmetler, Sosyoloji, Psikoloji, Felsefe, Halkla İlişkiler bölümlerinden mezun olmak, en az B sınıfı ehliyet belgesine sahip olmak,  Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olması gerekiyor.

Burdur, Tefenni vakfı, Büro Görevlisi Alımı Şartları

Bilgisayar sertifikasına sahip olmak veya lisans eğitiminde bilgisayar dersi (transkript) almış olmak. Word, Excel vb. temel bilgisayar programlarını iyi düzeyde kullanabiliyor olmak, Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olması gerekiyor.

Burdur, Tefenni vakfı, Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi Alımı Şartları

Bilgisayar sertifikasına sahip olmak veya lisans eğitiminde bilgisayar dersi (transkript) almış olmak. Word, Excel vb. temel bilgisayar programlarını iyi düzeyde kullanabiliyor olmak, En az (B) Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve aktif olarak araç kullanıyor olmak, Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olması gerekiyor.

Bursa, Karacabey vakfı, Büro Görevlisi Alımı Şartları

Microsoft Office (Word, Excel vb.) temel bilgisayar programlarını iyi derecede kullanabilmek, 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi, Sosyoloji, Sosyal Hizmetler, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ve Psikoloji bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak, Asgari B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve aktif araç kullanabilmek,  Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olması gerekiyor.

Başvuru özel şartlarına aşağıdaki Başvuru Ekranından direkt ulaşarak iller ve kontenjanlar bazından inceleyebilirsiniz.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum