Tarım Kredi Kooperatifi Bölge Birlikleri KPSS’ siz Memur

Tarım Kredi Kooperatifi Bölge Birlikleri KPSS’ siz Memur

Tarım Kredi Kooperatifi Bölge Birlikleri için KPSS şartı olmadan memur alımı ilanları ile istihdam yapacağını açıkladı. Kooperatif görevlisi ve ziraat mühendisi alımı yapılacak.

Tarım Kredi Kooperatifi böle müdürlükleri KPSS’siz Tekirdağ, Mersin ve Gaziantep'te istihdam edilmek üzere toplamda memur alımı ilanları istihdamı yapacak. Alım kapsamında ziraat mühendisi ve kooperatif görevlisi istihdam edilecek.

Başvuru Şartları; 26 Nisan tarihi baz alınarak 30 yaşından küçüklerin başvuru yapabileceği bu ilana hem erkek hem de kadın adaylar başvuru yapabilir. Erkek adayların askerlik ile herhangi bir ilişiğinin olmaması gerekiyor. Adayların kamu haklarından mahrum olmamaları gerekiyor. Bunun yanı sıra ilanda belirtilen suçlardan ötürü mahkumiyetin de bulunmaması gerekiyor.

Alım şartları önlisans ve lisans mezunu olmak şartının da sağlanması gerekiyor. Bunlara ek olarak bir de ikamet şartı aranıyor. Buna göre kişinin anne baba veyahut da eşinden birinin son 6 ay içerisinde birlik bölgesi içerisinde ikamet ediyor olması gerekmektedir. Böylelikle bölgeyi bilen birilerin istihdamı sağlanacak ve aynı zamanda bölge halkının istihdam edilmesi de mümkün olacak.

Başvuru yapacak adayların başvuru şartlarını dikkatli bir şekilde incelemesi gereklidir. Başvuru esnasında verilen bilgi ve belgelerin doğruluğu da kişilerin kendi sorumluluğundadır. Bu kapsamda yanlış bilgi veya belge veren kimselere gerekli tahkikatlar da başlatılacak ve atamaları da yapılmayacaktır. Ayrıca başvuruların başvuru süresi içerisinde yapılmaması durumunda da hak kaybı oluşması söz konusu olacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum