Tarım Kredi Kooperatifleri Personel Alımı Başvurusu 27 Kasım Son

Tarım Kredi Kooperatifleri Personel Alımı Başvurusu 27 Kasım Son

Tarım Kredi Kooperatifleri personel alımı başvuruları alınmaya devam ediliyor. 27 Kasım 2020 tarihi bitimine kadar devam edecek. Tarım Kredi personel alımı başvuru şartları ve çalışma süreleri adayların bilgisine sunuldu.

Tarım Kredi Kooperatifleri personel alımı başvuruları 27 Kasım 2020 tarihi mesai bitimi ile sona erecek. Tarım Kredi Merkez Birliğine istihdam yapılacaktır. Başvuru yapacak adaylar için şartlar ve detaylar verildi.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği geliştirilmiş pazar bağlantıları ile mültecilere ve Türkiye vatandaşlarına kayıtlı tarım istihdamı desteği projesi kapsamında istihdam duyurusu yapıldı.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği, "Geliştirilmiş Pazar Bağlantıları ile Mülteciler ve Türkiye Vatandaşlarına Kayıtlı Tarım İstihdamı Desteği Projesi"ni Avrupa Birliği'nin Türkiye’deki Mülteciler İçin Mali Yardım Programı kapsamında Dünya Bankası işbirliği ile uygulamaya başlamıştır. Bu proje kapsamında alınan fonun bir kısmı davetin düzenlendiği alıma ilişkin sözleşmenin ödemelerinde kullandırılacaktır.

Bu kapsamda, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Proje Uygulama Birimi’nde istihdam edilmek üzere bir İletişim Uzmanı Danışmanı alınacaktır. Danışman Proje süresince 2023 bitimine kadar tam zamanlı olarak istihdam edilecektir.

Sözleşmeler İdarenin ihtiyacına, danışmanın performansına ve finans kaynağının durumuna göre Proje süresince yıllık olarak yenilenebilecektir. Sözleşmeler 12 aylık imzalanacak olup tamamlanma tarihi akabinde performans değerlendirilip yenilenecektir.

Başvurular 27 Kasım 2020 tarihi saat 18:00 kadar yapılması gerekmektedir.

Beklenen Hizmetler:

İstihdam edilecek İletişim Uzmanından aşağıda belirtilen hizmetler beklenmektedir:

Proje kapsamında yürütülen iletişim çalışmalarına yön verecek bir iletişim stratejisi hazırlamak,

İletişim stratejisi altında listelenen faaliyetleri uygulamak ve bu sözleşmelerle sağlanan hizmet ve ürünlerin kalitesini sağlamak için gerekli hizmetler için ihale duyurularının teknik bölümlerini geliştirmek.

Bir çalışma takvimi ve iletişim bütçesi dahil olmak üzere iletişim faaliyetlerini AB iletişim stratejisi şablonuna uygun olarak yönlendiren bir iletişim eylem planı hazırlamak,

Her hedef grup için ana mesajlar ve akılda kalıcı slogan seçenekleri üretmek,

Basılı malzemeler için içerik oluşturmak ve tasarım süreçlerini denetlemek,

Çevrimiçi medya platformları için içerik oluşturmak ve tasarım süreçlerini denetlemek.

Aranılan Nitelikler:

Üniversitelerin ilgili bölümlerinde (iletişim, gazetecilik, reklam veya sosyal bilimler) lisans derecesi,

Avrupa Birliği'nin iletişim ve görünürlük yönergelerine ilişkin deneyim ve bilgi.

Tercihen Avrupa Birliği tarafından finanse edilen projelerde en az 4 yıl iletişim deneyimi,

Kamu kurumları ile koordineli çalışma ve proje yürütme konusunda en az 5 yıllık iletişim deneyimi,

İletişimin raporlama ve izleme araçları hakkında bilgi sahibi, özellikle AB iletişim raporlamasında deneyim,

Kamuoyunu bilinçlendirme etkinlikleri içeren iletişim çalışmaları alanlarında Türkiye'deki kamu kurumları tarafından yürütülen projelerde deneyim,

İletişim stratejisi hazırlama, stratejik iletişim çalışmalarını yönetme ve uygulama tecrübesi,

İngilizce ve Türkçe içerik üretebilmek için hem Türkçe hem de İngilizce dillerinde sözlü ve yazılı iletişim kurma kapasitesi,

Microsoft Office yazılımı (Word, Excel, Outlook, PowerPoint) ve çalışma alanıyla ilgili profesyonel yazılımlar (Photoshop, Illustrator, Final Cut Pro, Adobe Premier Pro, After Effects vb.) hakkında bilgi ve tecrübe sahibi olması,

Takım çalışmasına uygun,

Erkek adaylar (Türk vatandaşları) için askerlik hizmetini tamamlamış veya ertelemiş,

Esnek çalışma saatlerine ve yoğun programa uyabilme,

Seyahat kısıtlaması olmaması,

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri uygun bireysel danışmanları, yukarıda belirtilen hizmetleri sağlamak üzere ilgi bildiriminde bulunmaya davet etmektedir. İlgi bildiriminde bulunmak isteyen bireysel danışmanların, aranılan nitelikleri ne oranda taşıdıklarını, yukarıda “aranılan nitelikler” başlığı altındaki sıralamaya uygun olarak gösteren, Ek’te yer alan örneğe uygun olarak Türkçe hazırlayacakları özgeçmişlerini, telefon numarası, adres ve başvurdukları pozisyonun Başvuru Numarasını içeren bir başvuru mektubuyla ve özgeçmişlerinde atıfta bulunulan diploma, sertifika, referans mektubu, vb. belgeleri en geç 27 Kasım 2020 tarihinde saat 18.00’e kadar aşağıdaki adrese e-mail yoluyla ulaştırmaları gerekmektedir.

Danışman seçimi Dünya Bankası’nın Temmuz 2016’da yayınlanan, Kasım 2017 ve Ağustos 2018’te revize edilen “DÜNYA BANKASI IPF Borçluları için Satın Alma Düzenlemeleri - Yatırım Projesi Finansmanında Satın Alma Tedarik, Yapım İşleri, Danışmanlık Dışı Hizmetler ve Danışmanlık Hizmetleri” (Satınalma Düzenlemeleri)’ne uygun olarak yapılacaktır. Yalnızca kısa listeye girebilen adaylara geri bildirimde bulunulacaktır.

Başvuruların Kabul Edileceği İletişim Bilgileri: Posta Adresi: Yukarı Bahçelievler Mah. Wilhelm Thomsen Cad. No:7 Çankaya / Ankara. Telefon: +90 (312) 216 40 14.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum