TCDD 353 Kişi En Az Lise Mezunu Kamu Personeli Alacak

TCDD 353 Kişi En Az Lise Mezunu Kamu Personeli Alacak

Devlet Personel Başkanlığı 353 kişi Lise, Önlisans ve Lisans mezunu kamu personeli alacağını 25 Aralık 2018 de yayınladı. Adaylar sözlü sınava tabi tutulacak. Türkiye’nin Bir çok Şehrine Alım Yapılacaktır.

TCDD yeni yayınladığı ilan ile 353 kişi en az lise mezunu arasından kamu personeli alımı yayınladı. Başvuracak ve nihai listede yer alanlara sözlü sınav uygulanacaktır. Türkiye’nin bir çok şehrine alım gerçekleşiyor.

Başvurular Türkiye iş kurumu tarafından yayınlanacak ilan ile yapılacaktır. İlan numaraları yayınlanması durumunda sitemiz üzerinden tekrar duyuru yapılacaktır. İlan kılavuzunu inceleyerek alım yapacak şehirlere ulaşabilirsiniz.

Adaylar başvuru formu. Öğrenim belgesi. Nüfus cüzdanı fotokopisi. TC Kimlik numarasının yazılı olduğu adli sicil kaydı, (Cumhuriyet Savcılığından veya e-devlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr. adresinden alınacak, adli sicil kaydı bulunanların adli sicil kaydı ile ilgili mahkeme kararı istenecektir.).

Askerlik durum belgesi. KPSS Sonuç Belgesi. Tren Makinisti ilanına başvuracak adaylardan “Tren Makinisti (Seviye 4)” Mesleki Yeterlilik Belgesi (11UY0035-4). Kaynakçı ilanına başvuracak adaylardan en az “Çelik Kaynakçısı (Seviye 3) Mesleki Yeterlilik Belgesi (11UY0010–3)” veya “12UY0053–3 Otomotiv Sac ve Gövde Kaynakçısı (Seviye 3) belgesi”. İş Talep Bilgi Formu (Fotoğraflı). Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu olması gerekmektedir.

TCDD 353 Kişi alım ilan kılavuzu için tıklayın.

İlgili Haberler

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum