TCDD 5 UBAK 5 Kamu Personeli Alacak

TCDD 5 UBAK 5 Kamu Personeli Alacak

30 Ekim 2017 Tarihinde TCDD 5 Müfettiş yardımcısı, UBAK 5 Uzman Yardımcısı Alımı resmi ilanları DPB 'de yayınlandı.

T.C Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 'nce 5 adet Müfettiş Yardımcısı, Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığı 5 adet Ulaştırma Ve Haberleşme Uzman Yardımcısı alımı ilanları yayınlandı.

Ulaştırma Bakanlığı 5 uzman yardımcısı alımı için başvurular istenen belgelerle beraber 30 Ekim 2017 - 10 Kasım 2017 tarihleri arasında, Bakanlığa şahsen veya posta yoluyla yapılır.

Alım şartları: 01 Ocak 1982 tarihinde ve daha sonra doğanlar, Son başvuru tarihi itibariyle ilan metninde yer alan tabloda belirtilen en az dört yıllık lisans eğitimi veren fakültelerden mezun olup ilgili KPSS puan türlerinden en az 85 puan alanlar başvurabilecektir.

TCDD 3 müfettiş yardımcısı alımı başvuruları 08 Aralık 2017 Cuma günü mesai saati sonuna kadar TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı 'na istenen belgelerle şahsen veya posta ile yapılabilecek.

Alım şartları: Hukuk, Siyasal, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri  01 Ocak 2017 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak, ÖSYM tarafından 2017 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavının A Grubu,
KPSS P48 bölümünden 70 ve daha üzeri puan almış ilk 100 aday içerisinde bulunmak şart.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.