TCDD Taşımacılık Memur Atama Duyurusu! KPSS 2020/2

TCDD Taşımacılık Memur Atama Duyurusu! KPSS 2020/2

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları TCDD Taşımacılık Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS 2020/2 tercih sonucu atama belgelerini yayımladı. Merkezi atama sonucu TCDD Taşımacılık atama belgeleri haberimizde.

2020/2 KPSS merkezi ataması ile Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları TCDD Taşımacılık GENEL Müdürlüğüne yerleşen adaylar için atama belgeleri yayımlandı. 2020/2 KPSS merkezi atama ile Genel Müdürlüğe yerleşen adaylardan istenen belgelere dair tüm detayları ve başvuru tarihlerini bu haberimizde hazırladık.

TCDD Taşımacılık İçin Atamaya Esas Belgeler

Noter Tasdikli Diploma Örneği, Ortaöğretim Diploma Örneği veya Okuldan Alınan Belge, Terhis Belgesi, Tasdikli Nüfus Cüzdanı Örneği, YDS Sonuç Belgesi, Hizmet Belgesi, Adres Beyanı, Son 6 ay içinde çekilmiş Fotoğraf, Adli Sicil Kaydı, 2020/2 KPSS Yerleştirme Sonuç Belgesi, Aday Personel Bilgi Formu ve Sağlık Kurulu Raporu istenmektedir.

Belgelerin sayıları ve tüm detaylarına haberimizin altındaki “başvuru belgeleri” bağlantısından direkt erişim sağlayabilirsiniz.

Sağlık Raporu Nasıl Olacak?

TCDD Taşımacılık sağlık raporunun nasıl olması gerektiğine dair özellikle açıklama da yaptı. Avukat, Gişe Memuru, Kondoktör, Memur, Mühendis, Mütercim, Tekniker, Teknisyen unvanlarına atanan adaylar için; herhangi bir tam teşekküllü Devlet Hastaneleri veya Resmi Üniversite Hastanelerinden alınacak alanında uzman en az 5 doktorun imzasının bulunduğu Sağlık Kurulu Raporu istenmektedir. Bu kapsamda özel hastanelerden alınan raporlar kabul edilmeyecektir açıklaması yapıldı.

Başvurular Ne Zaman?

Adayların yukarıda belirtilen belgeleri hazırlayarak 18 Ocak 2021 - 26 Şubat 2021 tarihleri arasında TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü Personel ve İdari İşler Dairesi Başkanlığına (Adres: Hacı Bayram Mahallesi Hipodrom Caddesi No:3C Gar-Altındağ / Ankara) şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Atama belgeleriyle ilgili tüm detaylara aşağıdaki başvuru belgeleri bağlantısından mutlaka inceleyiniz. Yetkili Hastane Listesi, Demiryolu Faaliyetlerinde Emniyet Kritik Görevlerde Çalışanlarda Aranan Sağlık Şartları, TCDD Taşımacılık A.Ş. Sağlık ve Psikoteknik Yönergesi ile Aday Personel Bilgi Formuna aşağıdaki “Başvuru Belgeleri” bağlantısından indirebilirsiniz.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum