TCK 144 Şube Şefliği Bilecik İşçi Alımı İlanı

TCK 144 Şube Şefliği Bilecik İşçi Alımı İlanı

TCK 144. Şube Şefliği Bilecik İşçi Alım ilanı yayınladı. Alınacak Personel sayısı 1 kişi olarak duyuruldu. Başvurular 30 Aralık 2016 tarihinde son bulacağı duyuruldu.

TCK 144. Şube Şefliği Beden (Genel) İşçisi pratikten personel alacağını açıkladı. Başvuruyu sadece Eski Hükümlü Veya TMY (Terörle Mücadelede Yaralananlar)’ın Başvurabileceği iş pozisyonu için Başvurular 30 Aralık 2016 Tarihinde Mesai bitimine kadar Şahsen yada işkur ilan numarası 00003519402 ile işkur sitesi üzerinden Başvuru yapabileceklerdir. Başvuracak erkek ve bayan adayların Ortaöğretim (Lise veya Dengi) bir okuldan mezun olma şartı aranmaktadır.

Ayrıca KPSS KPSSP94 şartıda Aranmaktadır. Bu şartları taşıyan 1 personel Daimi işçi Olarak istihdam edilecektir.

Başvuruda bulunan adayların Bilecik Merkez, Bozüyük, Gölpazarı, Osmaneli, Pazaryeri, Söğüt, Yenipazar / Bilecik, İnhisar ikamet ediyor olması tercih sebepleri arasında yer almaktadır. Daimi çalışma süresi bulunan Personel alımında Toplu iş sözleşmesi Hakkı sosyal olanaklar arasındadır.

Eski Hükümlü veya TMY (Terörle Mücadele Yaralanan) Öğrenim durumu ve yabancı dil Tecrübe, Öncelik durumu, mesleki vb. Koşulları taşıyan Adaylar Öncelikli olup Verdikleri bilgileri Sınavı Düzenleyen TCK 144. Şube Şefliğine Tüm Belgelerini Yazılı veya sözlü sınav Öncesi eksiksiz ve bildirdiği şekilde tam olarak teslim etmek zorundadır. Bilecik iş ilanları kariyer.

Başvuruda bulanan adayların aday başvurusunda belirtiği Bilgileri belgelemeyen yada yanlış belgeleyen kişiler hakkında ilgili kanun ve mevzuat gereği talep sahibi kamu kurum veya kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Geçici iş gücü davetinde bulunan Kamu Kurum veya Kuruluşun Daveti üzrine hiçbir haklı sebep göstermeden sınava katılmayan veya red eden adayların öncelik hakkından mahrum kalacağı gibi ikinci defada yararlanma imkanı olmayacaktır. İlgili kamu kurum veya kuruluşunun istemiş olduğu adres bilgilerinin adarese dayalı nüfus kayıt sistemi üzerinde kayıtlı olan adresleri dikkate alıncak olup yukarıda belirtilen il ve ilçeler dışında yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Açıklamada TMY (Terörle Mücadelede Yaralanan) eski hükümlü ve özel şartlar arasında 2527 sayılı türk soylu yabacılarında Türk vatandaşı olması şartıyla ilgili kanun hükümleri ile başvurabileceklerdir. Eski hükümlü olup ataması yapılan aday 5 yıl süresince Farklı bir ile nakil (tayin) talebinde bulunamayacaktır, Mülakat / sözlü sınav yeri başvuruda bulunan adaylara en kısa sürede Bildirilecektir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum