TCK 145 Şube Şefliği Kütahya Personel Alımı

TCK 145 Şube Şefliği Kütahya Personel Alımı

TCK 145 Şube Şefliği Kütahya Personel Alımı ilanı yayınladı. Alınacak Personel sayısı 2 kişi olarak Açıklandı. Başvuru Tarihinin son günü 02 Ocak 2017 olarak Açıklandı

Adayların Eski Hükümlü Ayrıca TMY (Terörle Mücadelede Yaralananlar) olması gerekmekte. Beden İşçisi (Genel) 2 Aday personel olarak  alınacaktır.

Adayların Kütahya İli ve ilçelerinde ikamet ediyor olması gerekmekte Ortaöğretim (lise ve Dengi) Bir Okuldan Mezun Olma ve ayrıca Kamu Personel Sınavı KPSSP94 Sınav puan türü şartı aranmaktadır. Başvuruda Bulunacak adayların Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde Kayıtlı oldukları adres dikkate alınacak olup İlgili Kamu Kurum ve kuruluşunun öncelikli tercihi, Kütahya İli ve Altıntaş, Domaniç, Emet, Simav, Tavşanlı, Aslanapa, Dumlupınar, Hisarcık, Şaphane, Çavdarhisar, Pazarlar ilçeleri olacaktır. Bu Talep Daimi olup İl Düzeyinde Karşılanacaktır. Beden İşçisi (Genel) Personeli 2 persone alımı için adayların 02 Ocak 2017 günü mesai bitimine kadar şahsen Kurum İl müdürlükleri / Hizmet Merkezlerine Şahsen veya işkur 00003522939 ilan no ile işkur internet sitesi  üzerinden Başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Gerçeği Yansıtmayan (aykırı) belge ve beyanda bulunanların başvurusu geçersiz sayılacak olup, Başvuru ve iptaline ilişkin işleminin Kurumun ve talep sahibi Kamu Kurum ve Kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.
Taleplere başvuru yapan ve nihai listede ismi bulunan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, mesleki belge, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Kütahya iş ilanları kariyer.

Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri hâlde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içerisinden öncelik belge tarihlerine göre talep sayısının üç katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum