Tekirdağ  Belediyesi Memur Alımı

Tekirdağ Belediyesi Memur Alımı

Tekirdağ Çorlu Belediye Başkanlığı Sözleşmeli Memur Alım ilanı yayınladı. Alınacak Personel sayısı 1 kişi olarak açıklandı. Başvurular 26 Aralık 2016 tarihinde sona erecektir.

Tekirdağ Çorlu Belediye Başkanlığı Sözleşmeli memur Alım ilanı yayınladı. Alınacak Personel sayısı 1 kişi olarak açıklandı. Başvurular 26 Aralık 2016 tarihinde sona erecektir.

Çorlu Belediye Başkanlığı Sözleşmeli memur alacağını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre 1 kişi büro memuru (Genel) olarak istihdam edileceği açıklandı.

Çorlu Belediye Başkanlığı Sözleşmeli 1 kişi büro memur (genel) için şartlar: lisans mezunu olması ve Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS P3 Puan türünden en az 60puanı bulunuyor olması gerekmektedir. Başvuracak Adayların Şahsen 26 Aralık 2016 tarihine kadar başvurmaları gerekmektedir.

Başvuru yapacak adaylar Tekirdağ ili ve İlçelerinde ikamet ediyor olması gerekmektedir.

Alınacak personel büro memuru(Genel) olarak çalıştırılacak olup KPSS P3 puan türünden 60 puanı bulunuyor olması gerkemektedir. Bu ilana başvuru yapacak adayların kişisel durumu eski hükümlü ve TMY (Terörle Mücadelede Yaralanan) olması gerekmektedir.

Başvuracak adaylar Tekirdağ çorlu belediyesi Reşadiye Mahallesi Omurtak caddesi no:139 Çorlu adresine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Tekirdağ iş ilanları kariyer.

Başvuru yapacaklar ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır.

Başvuracak adaylar Tekirdağ Çorlu Belediye Başkanlığında istihdam edilecek olup çalışma adreside aynı adrestir. Başvuracak adaylar 26 Aralık 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum