Tersane Komutanlığı İle Üniversite İŞKUR’dan 24 Personel Alacak

Tersane Komutanlığı İle Üniversite İŞKUR’dan 24 Personel Alacak

İzmir Tersanesi Komutanlığı ve Yozgat Bozok Üniversitesi İŞKUR’dan yayınladığı ilan ile personel alımı yapılacağı duyuruldu. İdari büro görevlisi, endüstriyel bakım-onarım elektronikçisi ve temizlik görevlisi olarak 24 personel alınacaktır.

İzmir Tersanesi Komutanlığı ile Yozgat Bozok Üniversitesi İŞKUR üzerinden yayınladığı ilanlar ile 24 personel alacağını duyurdu. Alım İdari büro görevlisi 1, endüstriyel bakım-onarım elektronikçisi 1 ve temizlik görevlisi 22 kişi olmak üzere toplam 24 kişi istihdam ediliyor. Başvuru online olarak verilen numaralar ile veya iş kurumlarından yapılabilir. Yozgat ilanında ikamet şartı aranmakta olup İzmir ilanında ikamet şartı aranmamaktadır.

Temizlik görevlisi alımı 20 kişi için; Ortaöğretim  (lise ve dengi) mezunu olmak. Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış, 36 yaşından gün almamış olmak. Başvuru yapacaklar 00005436135 ilan numarasını kullanarak yapması isteniyor.

Eski hükümlü ve terörle mücadelede yaralanan temizlik görevlisi alımı 1 kişi için; 00005436107 iş ilan numarası olarak verilmiştir. Ortaöğretim  (lise ve dengi) mezunu olmak, Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış, 36 yaşından gün almamış olmak. Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğinin 4. maddesinin (a) fıkrasında veya 12.maddesinin (ğ) fıkrasında belirtilen belgeye sahip olmak.

Engelli temizlik görevlisi alımı 1 kişi için 00005436186 iş ilan numarası olarak yayınlanmıştır. Ortaöğretim  (lise ve dengi) mezunu olmak, Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış, 36 yaşından gün almamış olmak. Engelli temizlik görevlisi kadrosuna başvuran adaylar için Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Hijyen Eğitimi Kurs Bitirme Belgesine sahip olmak. Durumlarını ilgili mevzuata göre, yetkili sağlık kuruluşlarından alınan engelliler için sağlık kurulu raporuyla (en az yüzde kırk (%40)olduğunu belirten sağlık kurulu raporu)  belgelendirmeleri gerekmektedir.

İzmir Tersane Komutanlığı 1 kişi Endüstriyel Bakım-Onarım Elektronikçisi alımı 18 ile 35 yaş arasında yapacaktır. Alıma lise mezunu engelli statüsünde olanlar başvuru yapabilecektir. Toplu İş Sözleşmesinde belirtilen ücret, çalışma koşulları ve sosyal yardımlar olarak haklar verilecektir. Başvuru 00005437181 iş ilan numarası ile yapılması gerekmektedir.

İdari büro görevlisi alımı 1 kişi 00005436141 iş ilan numarası ile başvuru yapılabilir. Adaylar ortaöğretim (lise ve dengi) okul mezunu olması ve engelli statüsünde yer alması gerekmektedir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.