THY Part-Time Eleman Alacak

THY Part-Time Eleman Alacak

Türk Hava Yolları (THY) en az 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin hava yoluyla ilgili herhangi bir alana dahil olma şartı aramaksızın herhangi bir bölümünde 3. sınıf öğrencisi olan part time çalışacak eleman arıyor.

Türk Hava Yolları yetiştirmek üzere yarı zamanlı eleman alacak. İş gücü potansiyeli olmasına karşın nitelikli eleman azlığından şikayetçi olan hemen her sektörün aradığı nitelikleri, THY kendi çatısı altında vereceği eğitimlerle destekleyeceği genç çalışanlarda bir araya getirmeyi planlıyor. 

Asıl amaç nitelikli eleman yetiştirmek.

Türk Hava Yolları (THY), bünyesine part time öğrenci alarak kendi elemanını kendi yetiştirmeyi planlıyor. Üniversitelerin üçüncü sınıflarında okuyan öğrencilerin müracaat edebileceği THY part time personel alımı ilanı, kurumun resmi internet sitesi üzerinden yayımlandı.

Öğrenciler haftanın en az iki günü tam zamanlı çalışmak üzere en fazla 30 saat çalışabilecekler. Ayrıca yüz üzernden 70 ya da 4 üzerinden 2.72'lik not ortalamasına sahip olmaları halinde kriterleri sağlayan öğrenciler bu ilana başvuru yapabilecek.

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.